Banner 980x90

RMS jau otro gadu kļūs par Lielās talkas koordinatoru

Publicitātes foto
Publicitātes foto
23.aprīlī visā Latvijā norisināsies Lielā talka, kura pulcēs vairākus tūkstošus talcinieku dažādās Latvijas vietās. Arī pilnsabiedrība "Rīgas mikroautobusu satiksme", atbalstot Lielās talkas kustību, ar minibusu palīdzēs nogādāt Rīgas domes Austrumu izpilddirekcijas Lielās talkas koordinatorus uz talkas vietām.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja pilnsabiedrības "Rīgas mikroautobusu satiksme" sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Lazdiņa, Lielā talka ir kļuvusi par jauku, ikgadēju tradīciju, kura vienkopus pulcē vairākus tūkstošus talcinieku dažādās Latvijas pilsētās un vietās. Pirmā Lielā talka tika organizēta 2008.gadā, uz kuru pulcējās Latvijas iedzīvotāji, kuri brīvprātīgi iesaistījās šajā kustībā un sakopa dažādas vietas Latvijas novados.

"Šī ir tradīcija, kas vieno vairākus tūkstošus Latvijas iedzīvotāju, kuri brīvprātīgi iesaistās Lielajā talkā, padarot mūsu valsti vēl skaistāku, zaļāku un sakoptāku. Lielas lietas var paveikt, ja darbojas visi kopā, atbalstot viens otru. Sagaidot Latvijas valsts simtgadi, katram būtu kaut nedaudz, bet jāpalīdz mūsu dzimtenei kļūt pašai skaistākajai pasaulē, saka Rīgas Lielās talkas koordinators Jānis Galakrodznieks.

Jau otro gadu pilnsabiedrības "Rīgas mikroautobusu satiksmes" minibuss palīdzēs Rīgas pilsētas Lielās talkas koordinatoriem veikt savus atbildīgos pienākumus, operatīvi pārvietojoties pa pilsētu uz Lielās talkas reģistrētajām vietām, nodrošinot talciniekus ar maisiem, konsultācijām un labu noskaņojumu.

Plašāka informācija par RMS sniegtajiem pakalpojumiem, maršrutiem un kustības grafikiem ir pieejama uzņēmuma mājas lapā http://rigasmikroautobusi.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)