Banner 980x90

Robežsargi no "Romantikas" noceļ ļoti apreibušu pilsoni

27.decembrī Rīgā Pasažieru ostā robežsargi aizturēja no Stokholmas ar prāmi "Romantika" ieceļojošu Latvijas pilsoni, kurš, iespējams, atradies alkoholisko, narkotisko vai citu apreibinošo vielu iespaidā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Administratīvās pārvaldes Koordinācijas un sabiedrisko attiecību nodaļas galvenā inspektore Jevgēnija Pozņaka.

Pēc pasažieru prāmja "Romantika" kuģa apsardzes priekšnieka saņemtās informācijas uz notikuma vietu devās Rīgas pārvaldes Tirdzniecības ostas robežkontroles punkta robežsargu norīkojums ar diviem dienesta suņiem.

Pārbaudot kajīti, kur iepriekš uzturējās aizturēta persona, dienesta suns Avero uzgāja zaļganbrūnas krāsas augu valsts izcelsmes vielu (aptuveni 1,5 grami), kas, iespējam,s satur narkotiskās vai psihotropās vielas, vairākus izlietotus caurspīdīga materiāla iepakojumus, kā arī vairākus dažādu psihotropo tablešu iepakojumus.

Persona paskaidroja, ka pie viņa atrastās vielas ir medicīniskie preparāti, kas iegādāti aptiekās pēc ārsta – speciālista izrakstītajām receptēm, taču uzrādīt tam pierādījumus persona nevarēja.

Sastādīts apskates protokols. Persona un izņemtās vielas nodota muitas darbiniekiem.





Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)