Banner 980x90

RS apstiprina, ka vērsusies policijā saistībā ar stāvvietu karšu iespējamu viltošanu

Riga24.lv
Riga24.lv

Pērn vasarā "Rīgas satiksmes" (RS) pārstāvji vērsušies policijā ar iesniegumu par aizdomām, ka saistībā ar invalīdu stāvvietas izmantošanas kartēm, iespējams, notiek prettiesiskas darbības, aģentūrai LETA apstiprināja uzņēmuma preses pārstāvis Viktors Zaķis.

Kā ziņots, Valsts policija janvāra sākumā aizturēja trīs vīriešus, kuri gandrīz gada garumā Rīgā izgatavojuši viltotas invalīdu stāvvietu izmantošanas kartes. Vīrieši invalīdu kartes realizējuši autovadītājiem, par to iekasējot ikmēneša maksu, kas savukārt autovadītājiem ļāvis auto bez maksas novietot Rīgas pašvaldības stāvvietās.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka noziegumu izdarīšanas brīdī aizturētie bijuši RS darbinieki. Zaķis aģentūrai LETA nevarēja ne noraidīt, ne apliecināt šo faktu, jo policija uzņēmumam nav izpaudusi aizturēto personu vārdus. Vienlaikus viņš apstiprināja, ka pašai RS bija aizdomas, ka prettiesiski darbojošās personas varētu būt uzņēmuma darbinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)