Banner 980x90

RSU piedāvās tematiskās lekcijas 12.klašu skolēniem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

No nākamās nedēļas Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) 12.klašu skolēniem tiks piedāvāts tematisko lekciju cikls "Domāt plašāk - runāt skaļāk!".

Kā aģentūra LETA uzzināja augstskolā, pirmo reizi skolēniem šāds lekciju cikls tika piedāvāts pirms diviem gadiem, kad to apmeklēja liels skaits skolēnu no visas Latvijas. Lekciju mērķis ir palīdzēt vidusskolēniem labāk izprast sociālo zinātņu nozīmi 21.gadsimtā un viņu pašu ikdienā.

Lekcijas notiks ceturtdienās RSU, un katra lekcija būs veltīta kādai no sociālo zinātņu tēmām.

Pirmā lekcija, kas paredzēta 25.februārī plkst.13.30, tiks veltīta jautājumam par to, kas ir lasīšana un rakstīšana 21.gadsimtā - "No drukātās tintes līdz twiterim?"

Lektori būs žurnālistikas un mediju eksperti Anda Rožukalne, Ilva Skulte un Sergejs Kruks, kinokritiķe Dita Rietuma un sabiedrisko attiecību speciāliste Ruta Siliņa, socioloģes Taņa Lāce un Ritma Rungule, psiholoģe un psihoterapeite Sandra Mihailova un citi.

Lekcijās būs gaidīti 12.klašu skolēni, kurus interesē žurnālistika, sabiedriskās attiecības, multimediji un citas sociālās zinātnes. Tā ir iespēja skolotājiem ierasto mācību stundu aizstāt ar praktisko nodarbību ārpus skolas telpām. Vietu skaits ir ierobežots (katrā lekcijā ir iespēja pieteikties četrām līdz piecām klasēm), tāpēc jāpiesakās savlaicīgi.

Pieteikšanās lekcijām notiek speciāli izveidotā vietnē šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)