Banner 980x90

RSU šovasar par 4,5 miljoniem eiro būvēs studentu kompleksu Dārza ielā 5

Riga24.lv
Riga24.lv
Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) šovasar sāks kompleksa jeb dienesta viesnīcas izbūvi Dārza ielā 5, Rīgā.

Kā trešdien, 6.jūlijā, pastāstīja RSU rektors Jānis Gardovskis, Dārza ielā 5 gada laikā tiks izveidota jauna studentu dienesta viesnīca. Tās būvniecības izmaksas būs aptuveni 4,5 miljoni eiro.

Plānots, ka dienesta viesnīca darbu sāks 2017./2018.akadēmiskajā gadā.

Tā paredzēta kā trīsstāvu ēka, kurā varēs izmitināt 218 studentus. Vienā istabiņā, kas paredzēta diviem cilvēkiem, plānots iekārtot gan nelielu virtuves zonu, gan arī atsevišķu tualeti.

Neskatoties uz to, ka RSU ir trīs dienesta viesnīcas, pieaugot studentu skaitam, jau esošo studentu izmitināšanas vietu ir par maz, skaidroja Gardovskis. Viņš norādīja, ka studentu izvietošanas problēmas Rīgā ar katru gadu tikai saasinās, līdz ar to tas ir viens no jautājumiem, kas augstskolai jārisina.

Šis objekts iekļaujas plašākā augstskolas attīstības koncepcijā, skaidroja rektors.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)