Banner 980x90

RSU trīs izlaidumu dienās absolvēs vairāk nekā 1000 studējošo

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Šonedēļ Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) sāksies vasaras izlaidumu sērija, kurā kopumā augstskolu absolvēs 1006 studējošie, aģentūra LETA uzzināja RSU.

Ceturtdien, 16.jūnijā, plkst.11.00 RSU aulā notiks 56 Zobārstniecības fakultātes un 53 Ārvalstu studentu nodaļas studentu izlaidums, savukārt plkst.14 notiks Medicīnas fakultātes izlaidums, kurā izglītību apliecinošus dokumentus šogad saņems 171 studējošais.

Pirmdien, 20.jūnijā, RSU aulā izlaidums paredzēts 104 Rehabilitācijas fakultātes, kā arī 41 Farmācijas fakultātes studējošajam, bet pēcpusdienā uz izlaidumu pulcēsies 168 Sabiedrības veselības un sociālās labklājības fakultāti absolvējušie.

Otrdien, 21.jūnijā, plkst.11.00 notiks RSU Eiropas studiju fakultātes, kuru šogad absolvēs 92 jaunieši, izlaidums. Plkst.14.00 notiks Komunikācijas fakultātes izlaidums ar 130 absolventiem, bet plkst.17.00 - Juridiskās fakultātes izlaidums ar 172 absolventiem.

RSU Liepājas filiālē, kas patlaban ir vienīgā medicīniska profila izglītības iestāde Kurzemē, izlaidums paredzēts 21.jūnijā plkst.14.00 Liepājas Latviešu biedrības namā. RSU Liepājas filiāli absolvēs 19 jaunie ārstu palīgi un medmāsas.

Kopumā RSU veselības aprūpes studiju programmas, tostarp medicīnā, būs apguvuši 612 studējošie, to skaitā 53 ārvalstu studenti, savukārt sociālo zinātņu programmas - 394 studējošie. Pirmo izlaidumu kopš programmas izveides šogad svinēs Sabiedrības veselības un sociālās labklājības fakultātes profesionālās maģistra programmas "Supervīzija" absolventi - viņi ir ne vien pirmie RSU, bet pirmie Latvijā diplomētie supervizori.

Uzņemšana nākamajam - 2016./2017. - akadēmiskajam gadam RSU jau ir sākusies līdz ar elektroniskās pieteikšanās aktivizēšanu 1.jūnijā. RSU piedāvā studēt 65 studiju programmās, tostarp 36 pamatstudiju, 23 maģistra, piecās doktora studiju programmās, kā arī studiju programmā "Rezidentūra medicīnā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)