Banner 980x90

RTU notiks ikgadējā modes skate "Ķīpsalas pavasaris 2013"

Pirmdien, 22.aprīlī, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Lielajā aulā notiks RTU studentu gadskārtējā modes skate "Ķīpsalas pavasaris 2013", kurā tiks prezentētas ap 20 RTU topošo apģērbu dizaineru kolekcijas, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja RTU Dizaina un tekstilizstrādājumu tehnoloģiju profesora grupas vadītāja Silvija Kukle.

Savukārt RTU Mazajā zālē būs skatāma modes zīmējumu izstāde.

Modes skate tiks demonstrēta divos seansos plkst. 16 un plkst. 18 RTU Lielajā aulā, Kaļķu ielā 1, savukārt plkst. 12 RTU Mazajā zālē atklās modes zīmējumu izstādi, kas būs aplūkojama līdz pat 13. maijam.

Kolekcijas tapušas tērpu mākslinieču Skaidras Deksnes un Dainas Šķiņķes vadībā, savukārt modes skate veidota kastinga menedžeres Ineses Demes, horeogrāfa Andra Bukalovska un Birutas Mageles Starptautiskās Stilistu skolas audzēkņu un personāla vadībā. Savukārt kolekciju vispusīgu vērtējumu sniegs Valsts eksaminācijas komisija un tās priekšsēdētāja, SIA "SOLUTION" valdes locekle Ginta Ozoliņa.

"Ķīpsalas pavasara 2013" apģērbu kolekcijas izstrādājušas RTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes Tekstilmateriālu tehnoloģiju un dizaina institūta (MLĶF TTDI) profesionālo bakalaura studiju programmu "Materiālu tehnoloģija un dizains" un "Apģērbu un tekstiltehnoloģija" 3. un 4.kursa studentes, piedaloties mācībspēkiem un nozares profesionāļiem.

Modes skates "Ķīpsalas pavasaris 2013" veidotajā plakātā un ielūgumos šogad skatāms RTU MĻĶF TTDI bakalaura studiju programmas "Materiālu tehnoloģija un dizains" diplomandes Vinetas Afanasjevas dizainiski saistošās kolekcijas skices par arhitektūras tēmu.

Ikgadējā RTU studentu modes skate "Ķīpsalas pavasaris 2013" šogad notiks devīto reizi un šoreiz saistībā ar Radošās darbības nedēļu "radi!2013".

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties RTU Studentu klubā, Kaļķu ielā 1, 216. telpā vai pirms pasākuma – pie ieejas RTU Lielajā aulā. Biļetes cena ir divi lati.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)