Banner 980x90

Rūpniecības ielā sieviete saindējas ar degšanas produktiem

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no16.janvāra plkst 6.30 līdz 17.janvāra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 45 izsaukumus. Kopumā dzēsti 27 ugunsgrēki, veikti 10 glābšanas darbi, bija arī astoņi maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos cietis viens cilvēks, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē VUGD Preses un sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Viktorija Šembele.

Šonakt  plkst. 00.14, VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, Rūpniecības ielā, piecstāvu dzīvojamajā mājā ir jūtama deguma smaka. Ierodoties notikuma vietā un pārmeklējot ēku, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka degšana norisinās otrā stāva dzīvoklī. Atverot dzīvokļa durvis, ugunsdzēsēji glābēji ieraudzīja, ka virtuvē uz plīts bez uzmanības ir atstāts ēdiens, kas piedegot arī bija radījis sadūmojumu.

Dzīvoklī ugunsdzēsēji glābēji atrada 27 gadus vecu sievieti, kas saindējās ar degšanas produktiem un tika nodota mediķiem. 






Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)