Banner 980x90

Sabiedrisko transportu Rīgā varēs izmantot bez maksas

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
​Vasaras saulgriežu laikā sabiedrisko transportu Rīgā varēs izmantot bez maksas, aģentūru LETA informēja "Rīgas satiksmē" (RS).

Bez maksas šajās dienās varēs izmantot ne tikai sabiedrisko transportu, bet arī autostāvvietas, kuras apkalpo RS, savukārt Līgo naktī tiks organizēti papildu reisi.

Sabiedriskais transports šajās dienās kursēs pēc brīvdienu saraksta.

RS atgādina, ka piektdien visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti, bet sestdien, 25.jūnijā, visi RS klientu apkalpošanas centri strādās pēc sestdienas grafika - no plkst.10.00 līdz plkst.16.00, izņemot klientu apkalpošanas centru Brīvības ielā 49/53, kas sestdien, 25.jūnijā, būs slēgts. Svētdien, 26.jūnijā, no plkst.10.00 līdz plkst.16.00 strādās klientu apkalpošanas centrs Spīķeru ielā 1.

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo RS, varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu K.Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama - tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)