Banner 980x90

Sākas strukturētais dialogs par uzņēmējdarbību un kultūru

Visu janvāri desmit Latvijas pilsētās norisināsies strukturētais dialogs, diskusijas ar jauniešiem un politiķiem par Grieķijas prezidentūras izvirzītajām tēmām, kas saistītas ar uzņēmējdarbība un kultūra kā līdzeklis sociālajai iekļaušanai, pilsētas informācijas portālam Pilseta24.lv vēsta "Strukturētā dialoga" projekta asistente Karīna Vītiņa.

Ar 2014.gada janvāri sāksies pēdējais trio prezidentūras, Īrijas, Lietuvas un Grieķijas, cikls, kas noslēgs tēmu sociālā iekļaušana. Grieķijas prezidentūras laikā diskusijas, galvenokārt, tiks balstītas uz četriem tēmu blokiem – izglītība, darba vietas, ekonomiskā iekļaušana un uzņēmējdarbība.

Desmit reģionālās diskusijas notiks Aizputē, Talsos, Dobelē, Rīgā, Cēsīs, Jēkabpilī, Rēzeknē un Daugavpilī, un tās vadīs Latvijas Jaunatnes padome kopā ar sadarbības partneriem. Diskusijās aicināti piedalīties visa vecuma jaunieši, kā arī uz diskusijām tiks aicināti domes deputāti un politisko partiju pārstāvji.

Diskusiju mērķis ir noskaidrot jauniešu un politikas lēmēju sadarbības iespējas, kā arī izstrādāt rekomendācijas par minētajām tēmām. Rekomendācijas tālāk tiek nodotas gan atbilstošajām ministrijām, gan sūtītas uz Eiropas Jaunatnes foruma, lai tālāk tās iekļautu rezolūcijā un politikas plānošanas dokumentos Eiropas līmenī.

Strukturētais dialogs ir diskusiju forma, kurā satiekas jaunieši un politikas lēmēji, lai labāk atklātu jauniešu vajadzības, idejas un viedokli.

Vairāk par strukturēto dialogu un plānotajām diskusijām atradīsiet sociālo mediju kontos - https://www.facebook.com/strukturetaisdialogs
http://www.draugiem.lv/strukturetaisdialogs/
https://twitter.com/StrukturetaisD

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)