Banner 980x90

Sāks kriminālprocesu saistībā ar "Rīgas namu pārvaldnieka" pārkāpumiem

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 3.biroja 3.nodaļas inspektors, izvērtējis no Ģenerālprokuratūras saņemto Valsts kontroles iesniegumu par revīzijā konstatētajiem tiesību normu pārkāpumiem SIA ''Rīgas namu pārvaldnieks'' darbībā par, iespējams, fiktīvi nodarbinātām 13 fiziskām personām, 20.augustā pieņēma lēmumu par atteikšanos uzsākt kriminālprocesu.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Latvijas Republikas Prokuratūras Ģenerālprokuratūras Preses sekretāre Aiga Eiduka, 3.septembrī Finanšu un ekonomisko noziegumu izmeklēšanas prokuratūras prokurors, pārbaudot pieņemtā lēmuma likumību un pamatotību, un uzskatot, ka Valsts kontroles iesniegumā ir norādītas ziņas, kas satur pietiekamu informāciju par iespējami notikušu noziedzīgu nodarījumu, pieņēma lēmumu par lēmuma par atteikšanos uzsākt kriminālprocesu atcelšanu un kriminālprocesa uzsākšanu.

Kriminālprocesa materiāli tālākai izmeklēšanas veikšanai nosūtīti Valsts policijas Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)