Banner 980x90

Salaspilī jauno halli atklās kopā ar mini handbolu, piesakies turnīram

Piektais mini handbola turnīrs Latvijā notiks Salaspilī (Smilšu ielā 1), kur 17.novembrī no plkst.10.00 līdz pat 16.30 zēni un meitenes sacentīsies piecās vecuma grupās. Sacensībām pieteikties var līdz 12.novembrim.

Oficiālā Salaspils sporta halles atklāšana ar lāpu ceļojumu un uguns iedegšanu plkst.17.00 virs halles notiks 16.novembrī, taču handbola gaisotne pilsētā valdīs abas brīvdienas. Atklāšanas dienā plkst.19.00 Latvijas 1996.gadā dzimušo zēnu izlase (LAT-96) Latvijas Virslīgas čempionātā spēlē uzņems "HK Ogre". Dienu vēlāk plkst.14.00 starp mini handbola sacensībām "LAT-96" tiksies ar RTU, savukārt sievietēm Salaspils SS plkst.17.00 cīnīsies ar "SK Latgols". Abus svētdienas mačus video tiešraidē no Salaspils demonstrēs Sportacentrs TV.

Mini handbolā zēni sacentīsies divās vecuma grupās (2002. un 2003.gadā dzimušajiem), meitenēm - trīs (2001., 2002., un 2004.gadā dzimušajām). Pieteikuma anketa līdz 12.novembrim elektroniskā veidā jānosūta uz Ilzei Malahovai sportaskola.ilze@gmail.com

Atgādinām, ka mini handbola sacensības šogad jau ir notikušas Ludzā, Ogrē, Jūrmalā un Dobelē. Oktobra sākumā EHF Austrumeiropas federāciju semināra laikā Rīgā tika parakstīta vienošanās par mini handbola attīstību Latvijā nākamos trīs gados, kā ietvaros tiks aktīvi organizēti dažādi semināri un turnīri.

Nolikums piejeams http://handball.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)