Banner 980x90

Salaspilī viesosies Eņģeļu ekspresis

 9.novembrī plkst.11.00 Salaspilī, Skolas ielā 4 pie Rimi hipermārketa piestās Eņģeļu ekspresis, lai īpašā pasākumā atbalstītu labdarības akciju "Eņģeļi pār Latviju" un aicinātu iedzīvotājus pirms pārejas uz eiro ziedot mājās uzkrātās latu un santīmu monētas cēlam mērķim - smagi slimo bērnu ārstēšanai, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Swedbank preses sekretāre Kristīne Jakubovska.

Uz labiem darbiem salaspiliešus aicinās Latvijas Neatkarīgās televīzijas ētera personība Edgars Barbaks, priekšnesumu sniegs Salaspils novada kultūras nams "Rīgava" vokālā grupa "Vālodzīte", par svētku noskaņu rūpēsies Swedbank un Rimi darbinieki.

"Šogad, pateicoties Swedbank un pašvaldību atbalstam, mums ir iespēja ar īpašu Eņģeļu ekspresi doties uz tuvākām un tālākām Latvijas pilsētām, lai smagi slimu bērnu ģimenēs ienestu cerību un spēku. Lai satiktos un sajustos labi - dodot un palīdzot. Ziedojot sakrātās latu un santīmu monētas, mēs katrs palīdzam kādai mazai sirsniņai veseļoties. Paldies visiem, kas atnāks un kuru labie darbi ļaus piepildīt šo ģimeņu sapņus!" saka Katrīne Pasternaka, "Eņģeļi pār Latviju" patronese.

Pasākumā piedalīsies Salaspils novada domes priekšsēdētājs Raimonds Čudars, uz labiem darbiem aicinās LNT ētera personība Edgars Barbaks, bet par cienastu rūpēsies Rimi. Pateicībā par iedzīvotāju labestību pasākumā uzstāsies Salaspils novada kultūras nama "Rīgava" vokālā grupa "Vālodzīte". Pateicamies par atbalstu Salaspils novada domei!

Pašlaik fondā Ziedot palīdzību lūgušas četras ģimenes no Vidzemes, kuru bērnu ārstēšana nav tikusi iekļauta valsts apmaksātajos medicīnas pakalpojumos. Ģimenēm nepieciešams atbalsts operācijas veikšanai ārvalstu klīnikā un rehabilitācijas programmu finansēšanai. Ziedotā nauda tiks izmantota šo bērnu ārstēšanai.

Plašāka informācija par Eņģeļu ekspresi un tā viesošanos Latvijas pilsētās pieejama interneta vietnē www.engeluekspresis.lv



Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)