Banner 980x90

Salaspilieši labdarības akcijā saziedo 1081 latu

9.novembrī Salaspilī viesojās "Eņģeļu ekspresis", lai īpašā pasākumā atbalstītu labdarības akciju "Eņģeļi pār Latviju" un aicinātu iedzīvotājus pirms pārejas uz eiro ziedot mājās uzkrātās latu un santīmu monētas smagi slimo bērnu ārstēšanai, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta Ziedot.lv komunikācijas vadītāja Ilze Ošāne.

Salaspilieši šim mērķim saziedoja 1081,49 latus. Kopumā divu nedēļu laikā "Eņģeļu ekspresim" viesojoties deviņās Latvijas pilsētās, iedzīvotāji saziedojuši jau 9342 latus.

"Ir saviļņojums par iedzīvotāju lielo atsaucību un vēlmi sniegt palīdzīgu roku tiem bērniņiem un viņu ģimenēm, kuriem dzīve sagādājusi daudz vairāk rūpju un izaicinājumu nekā ikdienā spējam iedomāties. Divu stundu laikā, kamēr pilsētā viesojās "Eņģeļu ekspresis", saziedotā summa ir apliecinājums tam, ka mums rūp un ka kopīgiem spēkiem mēs varam panākt daudz. Paldies par atbalstu visiem, kuri sekmēja šī pasākuma norisi – Swedbank par īpašo "Eņģeļu ekspresi", Latvijas Neatkarīgās televīzijas personībām, Rimi, Salaspils novada pašvaldībai, vietējiem kolektīviem un māksliniekiem, kā arī brīvprātīgajiem un apmeklētājiem," saka Rūta Dimanta, Ziedot.lv vadītāja.

Iedzīvotāji, kuriem nebija iespēja apmeklēt pasākumus, ir aicināti ziedot sakrātās monētas smagi slimo bērnu ārstēšanai līdz pat 15.janvārim Swedbank filiālēs, kā arī Rimi un Supernetto veikalos visā Latvijā.

Pašlaik fondā Ziedot palīdzību lūgušas četras ģimenes no Vidzemes, kuru bērnu ārstēšana nav tikusi iekļauta valsts apmaksātajos medicīnas pakalpojumos. Ģimenēm nepieciešams atbalsts operācijas veikšanai ārvalstu klīnikā un rehabilitācijas programmu finansēšanai. Ziedotā nauda tiks izmantota šo bērnu ārstēšanai.

Plašāka informācija par "Eņģeļu ekspresi" pieejama interneta vietnē www.engeluekspresis.lv 



Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)