Banner 980x90

"Saliena Development" kopā ar Babītes domi veidos labdarības fondu

Nekustamo īpašuma projekta attīstītājs SIA "Saliena Development" sadarbībā ar Babītes novada domi veido labdarības fondu, kas kalpos kā atbalsta platforma novada sociālās vides uzlabošanā. Fondā varēs iesaistīties ikviens uzņēmums vai privātpersona. SIA "Saliena Development" ir pirmais fonda dalībnieks, kurš ar tā starpniecību realizēs sociālās iniciatīvas programmu "Saliena 2020". Fonda iniciatīvām tā novirzīs 15 000 eiro.

Michael Makarov SIA "Saliena Development" valdes priekšsēdētājs: "Saliena attīsta jaunu un mūsdienīgu dzīvojamo māju kompleksu starp Rīgu un Jūrmalu. Ņemot vērā tās ilggadējo ieguldījumu pilsētvides veidošanā, tā uzņēmusies iniciatīvu arī sociālās vides uzlabošanā, īstenojot labdarības programmu "Saliena 2020" nākamajiem pieciem gadiem. Tā ir mūsu kā projektu attīstītāja sociālā iniciatīva labākas dzīves veidošanā novadā un atbalsta sniegšanā tiem, kam tas ir visvairāk nepieciešams. "Saliena 2020" ir ilgtermiņa projekts, kas ļauj uzlabot dzīvi un piepildīt daudzu vajadzības un sapņus."

Andrejs Ence, Babītes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs: "Šis ir labs piemērs novada un tajā strādājošo uzņēmumu sadarbībai, kas rezultējusies veiksmīgā iniciatīvā izveidot labdarības fondu. Esmu pārliecināts, ka pirmais fonda dalībnieks - "Saliena Development" nebūs vienīgais, un nākotnē fonds pulcēs daudzus citus vietējos uzņēmējus un labdarus, kuriem ir svarīga novada sociālā vide."

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja SIA "Saliena Development" mārketinga vadītāja Zanda Bāliņa, Saliena iesaistījās fondā ar savu sociālās iniciatīvas programmu, kuras mērķis ir palīdzēt maznodrošinātiem bērniem, gan bērniem invalīdiem, sniedzot jaunu zināšanu iespējas, kas viņiem tālākā dzīvē varētu būt noderīgas izaugsmē un attīstībā, atbalstu veselības uzlabošanā, kā arī patīkamu un pozitīvu emociju pieredzi. Programma darbosies trīs virzienos: jauno talantu attīstīšana sportā, mūzikā un mākslā, bērnu invalīdu un maznodrošināto iedzīvotāju sapņu īstenošana un jaunu zināšanu un pieredzes sniegšana.

Kā pirmo iniciatīvas pasākumu Babītes novada maznodrošinātajiem bērniem SIA "Saliena Development" organizēja ekskursiju 10.jūnijā uz Tērvetes dabas parku. Nekustamo īpašumu projekts Saliena atrodas starp Rīgu un Jūrmalu. 455 ha lielā platībā tiek attīstīts mūsdienīgs koncepts ar augstvērtīgu dzīvojamo, darba un izklaides vidi. Projektā Saliena jau dzīvo 200 ģimeņu no 11 dažādām valstīm, ieskaitot vēstniecību darbiniekus. Ir ierīkota mūsdienīga infrastruktūra, pašlaik notiek rekonstrukcija vienam no lielākajiem golfa kompleksiem Baltijā, kā arī tajā atrodas Latvijas Starptautiskā skola. Tuvumā ir bērnudārzs, hokeja halle, futbola laukums, ezers. Salienā iedzīvotāju atpūtai ir izveidoti trīs parki 14 ha platībā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)