Banner 980x90

Sanktpēterburgā norisināsies Rīgas dienas

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
No 29.septembra līdz 1.oktobrim Sanktpēterburgā (Krievija) norisināsies Rīgas dienas. Uz Sanktpēterburgu dosies Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un Rīgas domes delegācija, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas mērs tiksies ar Sanktpēterburgas gubernatoru Georgiju Poltavčenko un Sanktpēterburgas Likumdošanas sapulces priekšsēdētāju Vjačeslavu Makarovu. N.Ušakovs apmeklēs arī Sanktpēterburgas valsts universitāti, kur tiksies ar Starptautisko attiecību fakultātes studentiem.

Rīgas dienās Sanktpēterburgā tiks atklātas izstādes "Rīgas Brāļu kapiem – 100" un "Tikšanās ar Raimondu Paulu". Pilsētas iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja apmeklēt Intara Busuļa , Kristīnes Prauliņas un Latvijas Radio Big Band koncertu.

Savukārt sporta līdzjutēji būs aicināti apmeklēt jauniešu draudzības spēli hokejā starp abu pilsētu U14 jauniešu komandām.

Vienošanās par Rīgas un Sanktpēterburgas sadarbību noslēgta 1997.gadā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)