Banner 980x90

Satiksmes ierobežojumi uz ceļa Rīga - Bauska - Grenctāle

Remontdarbu dēļ uz autoceļa A7 Rīga – Bauska – Lietuvas robeža (Grenctāle) posmā no 19,5. līdz 20,4. km (pie Ķekavas) noteikti satiksmes ierobežojumi, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Latvijas Valsts ceļi.

Remonta posmā satiksme tiek regulēta ar luksoforiem (vai satiksmes regulētājiem) un ieviests maksimālā braukšanas ātruma ierobežojums 50 km/h. Slēgts krustojums ar autoceļu P89 Ķekava – Skaistkalne virzienā uz un no Baldones, satiksme organizēta pa apvedceļu. Aptuvenais remonta posma šķērsošanas laiks ir 10 minūtes.


Tāpat arī turpinās remontdarbi uz autoceļa A7 Rīga – Bauska – Lietuvas robeža (Grenctāle) posmā no 44,78. līdz 65,45. km (no Iecavas līdz Bauskai). Remonta posmā satiksme tiek regulēta ar luksoforiem un ieviesti maksimālā braukšanas ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h. Aptuvenais remonta posma šķērsošanas laiks ir 30 minūtes.

Lai neapdraudētu satiksmes drošību, aicinām autovadītājus būt uzmanīgiem, ievērojot atļauto braukšanas ātrumu, drošu distanci starp transportlīdzekļiem un noteikto satiksmes organizācijas kārtību ceļu remonta vietās!

Aicinām autovadītājus izvēlēties rudenim raksturīgajiem laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri, pārliecināties par automašīnas labu tehnisko stāvokli, īpaši pievēršot uzmanību transportlīdzekļa riepu stāvoklim un gaismu regulējumam.

Plašāku un detalizētu informāciju par braukšanas apstākļiem un autoceļu uzturēšanas klasēm un prasībām varat iegūt, www.lvceli.lv, www.celugids.lv, kā arī zvanot pa bezmaksas diennakts informatīvo tālruni 80005555.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)