Banner 980x90

Satiksmes ierobežpjumi uz ceļa Rīga-Jelgava-Meitene

Braukšanas apstākļi uz valsts autoceļiem kopumā ir apmierinoši. Kurzemē vietām līst. Vidzemē un Latgalē atsevišķos rajonos migla ar redzamību 200 – 500 m. Gaisa temperatūra no -3ºC līdz +6ºC, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Latvijas Valsts ceļi.

Vietām Vidzemē un Latgalē tilti un autoceļu pārvadi nokaisīti ar pretslīdes materiāliem.

Sasalstot uz brauktuves esošajam mitrumam, kad gaisa temperatūra svārstās ap nulle grādiem var veidoties apledojums, jeb tā dēvētais "melnais ledus". Šādos apstākļos paaugstinātas apledošanas riska vietas ir tilti un ceļu posmi ūdenstilpju un meža tuvumā.
Aicinām autovadītājus būt īpaši piesardzīgiem, izvēlēties laikapstākļiem atbilstoši braukšanas ātrumu un ievērot lielāku distanci starp priekšā braucošiem transportlīdzekļiem.
Autovadītājus aicinām laicīgi sagatavot savus transportlīdzekļus braukšanai ziemas apstākļos, īpaši pievēršot uzmanību transportlīdzekļa riepu stāvoklim un gaismu regulējumam, lai neapdraudētu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus.

Atgādinām, ka turpinās remontdarbi uz autoceļa A8 Rīga – Jelgava – Lietuvas robeža (Meitene) posmā no 31,80. km līdz 43,14. km, Ozolnieku un Jelgavas novados. Remontposmā ieviesti maksimālā braukšanas ātruma ierobežojumi 30, 50 un 70 km/h. Satiksme tiek organizēta ar ceļazīmēm un divos posmos regulēta ar luksoforiem. Aptuvenais remontposma šķērsošanas laiks ir 15 minūtes.

Lai neapdraudētu satiksmes drošību, aicinām autovadītājus ar izpratni izturēties pret ieviestajiem satiksmes ierobežojumiem ceļu būvobjektos un īslaicīgajās ceļu remonta vietās, ievērot noteikto satiksmes organizācijas kārtību, kā arī rēķināties ar iespējamo papildus braukšanas laiku!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)