Banner 980x90

Satiksmes organizācijas izmaiņas pie Dienvidu tilta

Rīgas Dienvidu tilta tiešais pieslēgums Ziepniekalna ielai pabeigts un tas tālāk savienojas ar starptautiskajā transporta koridorā E67 ietilpstošo valsts galveno autoceļu A7 Rīga-Bauska-Lietuvas rob.(Grenctāle) un transporta plūsmu sadalījuma maiņu,pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Latvijas Valsts ceļi.

Tuvāko dienu laikā tiks pārkārtota satiksmes organizācija valsts autoceļu pieslēgumos jaunajam transporta mezglam.


Turpmāk tranzītam Bauskas virzienā netiks izmantots valsts vietējais autoceļš V1 Valdlauči-Rāmava, tāpēc tiks uzstādīti jauni virzienu rādītāji un analizējot aktuālo satiksmes situāciju, tiks mainīta tuvāko regulējamo krustojumu luksoforu darbība, lai nodrošinātu lielāku caurlaidspēju A7 maršruta ietvaros.

Lūdzam autovadītājus ar izpratni uztvert plānotās satiksmes organizācijas izmaiņas un apzināties to relatīvo efektu sastrēgumstundās, jo radikāli uzlabot esošā A7 autoceļa divjoslu ievada Rīgā caurlaidspēju nav iespējams.


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)