Banner 980x90

"Saules aptieka" medikamentu noliktavas izveidē investējusi 1,5 miljonus eiro

SIA "Saules aptieka" 1000 kvadrātmetru medikamentu noliktavas izveidē investējusi 1,5 miljonus eiro, aģentūrai LETA paziņoja "Saules aptieka" valdes loceklis Artūrs Pozņaks. 

Rīga, 11.nov., LETA. SIA "Saules aptieka" 1000 kvadrātmetru medikamentu noliktavas izveidē investējusi 1,5 miljonus eiro, aģentūrai LETA paziņoja "Saules aptieka" valdes loceklis Artūrs Pozņaks. Pašlaik medikamentu tirdzniecības attīstības virzienu nosaka nepieciešamība pēc kvalitātes, jo farmācijas tirgus ir reglamentēts - kvalitātes prasības arvien pieaug un tās kļūst aizvien specifiskākas, uzsvēra aptiekas pārstāvis. Tāpēc, lai spētu ievērot ikviena ražotāja noteikumu ievērošanu uzglabājot, transportējot un pārdodot medikamentus, SIA "Saules aptieka" zāļu noliktavas būvniecībā ir ņemti vērā visi pašreizējie kvalitātes nosacījumi. Jaunās noliktavas izveide nodrošina individuālu pieeju gan pacientiem, gan zāļu ražotājiem, pavēstīja Pozņaks. Aptiekas valdes loceklis norādīja: "Apkalpojamo klientu - aptieku, medicīnas iestāžu un lieltirgotavu skaits nemitīgi aug, normatīvo aktu prasības kļūst striktākas, tāpēc arvien biežāk konstatējām nepieciešamību pēc investīcijām plašāku daudzfunkcionālāku zāļu noliktavas telpu izveidē." Pozņaks uzsvēra, ka "Saules aptieka" noliktava atbilst GDP (Labas zāļu izplatīšanas prakses) un GMP (Labas ražošanas prakses) prasībām. Pašreizējā noliktava atrodas Pleskodāles apkaimē, vieta izvēlēta, apsverot paplašināšanās iespējas nākotnē. Uzņēmuma neto apgrozījums 2018.gadā bija 19,32 miljoni eiro, kas ir par trīs procentiem mazāk nekā pērn, un peļņa pēc nodokļiem 1,11 miljoni eiro, kas ir par 6% vairāk nekā 2017.gadā, liecina "Firmas.lv" dati. SIA "Saules aptieka" dibināta 1998.gadā, un uzņēmums pieder uzņēmēja un bijušā veselības ministra Gunta Belēviča dēlam Artūram Belēvičam. "Firmas.lv" pieejamā informācija liecina, ka uzņēmuma valdē ir četri biedri - Artūrs Pozņaks, Artūrs Belēvičs, Anita Pozņaka un Vija Belēviča.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)