Banner 980x90

Sekss brīvā dabā – ar ko rēķināties un kā to izbaudīt?

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Sekss brīvā dabā vismaz vienu reizi mūžā ir absolūts "must have", jo tas sniedz aizraujošas emocijas, neaizmirstamu pieredzi un palīdz attiecībās saglabāt dzirkstelīti, jo ir kaut kas ārpus ierastā, kaut kas, kas pārtrauc rutīnu. Iedomājieties, kādas sajūtas jūs pārņemtu, mīlējoties ar partneri zem zvaigžņotas debess! Romantika, tuvums, kaisle, bauda, ahhh! Pirms mesties šajos erotiskajos brīvdabas piedzīvojumos ir dažas lietas, kam ir jāsagatavojas savlaicīgi, ar ko ir jārēķinās un kas jāpatur prātā. Nelielu čeklisti un ieteikumus, kas būtu labākie vibratori un citas seksa rotaļlietas, ko iesaistīt šādos piedzīvojumos, atradīsiet turpinājumā.

Ja nevarat aizņemties neredzamības apmetni no Harija Potera…
Iespējamo seksa vietu plānošanu sāciet ar izsvēršanu, kur būs vismazākais risks, ka jūs kāds ieraudzīs. Īpaši piedomājiet par to, lai šajā vietā neplānoti nepagadītos bērni vai ģimenes, citādi varat pamatīgi trūkties. Izvērtējiet arī, cik droši tas ir no likumiskā viedokļa – cik liela ir iespēja, ka jūs varētu pieķert policisti, apsargi, personas ar jūtīgu psihi, kas par jūsu izklaidēm ziņotu likumsargiem, vai novērošanas kameras. Ja kāda no šīm grupām pamanīs jūsu karstās izklaides, nāksies ne tikai pārtraukt izklaidi, bet pat saņemt visai bargu sodu.

Cilvēki nav vienīgie nelūgtie viesi
Kad abi ar partneri būsiet tikuši skaidrībā, kuras ir tās vietas, kurās nodarboties ar seksu būtu gana droši, lai citi cilvēki jūs abus nepieķertu, laiks padomāt par nākamo viesu veidu – dzīvniekiem. Jūs noteikti negribētu, lai pašā mīlēšanās karstumā jums gar sānu aizlīstu čūska vai pēkšņi uzrukšķētu mežacūka, vai ne? Izvēlieties tās vietas, kuras pārzināt un varat būt salīdzinoši drošs par to, ka nekādi bīstamie un nevēlamie viesi meža dzīvnieku un abinieku formā neizdomātu neaicināti pievienoties karstajām izklaidēm.

Mazie nieciņi, kas var ļoti traucēt
Trešais solis, par ko jāpadomā, ir – kā nodrošināties pret kukaiņiem, smiltīm, skujām un citiem mazizmēra traucēkļiem, jo nav nekā nepatīkamāka par attapšanos "pusceļā", ka patiesībā jūs guļat skudru pūznī, tāpat arī odu, mušu un dunduru aizgaiņāšana nepadarīs mīlēšanās procesu erotiskāku un baudāmāku. Pret kukaiņiem visefektīvākais nodrošinājums būs rūpīgi aizvērta telts, savukārt pret smiltīm, dubļiem, skujām, zariņiem un citiem durstīgiem smalkumiem – blīva un salīdzinoši plaša sega. Mīlēties teltī uz Dormeo matrača, protams, būtu visērtākais risinājums, bet tajā pašā laikā arī vistālākais no "brīvas dabas".

Izsargāšanās un higiēna ir īpaši svarīgas
Nodarbojoties ar seksu ārpus telpām ir īpaši jāpiedomā pie kontracepcijas metodēm un jāsarūpē papildu prezervatīvi, bet, ja nejūtaties 100% droši par to, ka tiešām negadīsies neplānota grūtniecība, paņemiet līdzi arī avārijas kontracepciju. Savukārt higiēnas kontekstā obligāta prasība ir mitrās salvetes un lieti noderēs arī roku dezinfekcijas līdzeklis.

Vērtīga piebilde – paņemiet līdzi labi daudz dzeramā ūdens, jo, mīlējoties zem klajas debess, nav iespējas aiziet uz virtuvi pēc papildu ūdens, kad viss laikus sagatavotais jau ir izdzerts!

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com


Labākie vibratori un seksa rotaļlietas, ko iesaistīt šajā avantūrā
Nedomājiet, ka seksa rotaļlietas ir paredzētas tikai lietošanai iekštelpās! Nebūt ne! Lai arī dildo un locekļa formas vibratorus un rotaļlietas šoreiz gan tiešām labāk atstāt mājās, ir vēl daži citi "instrumenti", ar kuru palīdzību padarīt šo neparasto pieredzi vēl aizraujošāku. Izvēlieties "butt plug" jeb anālos spraudņus, un lieti noderēs arī "egg vibe" jeb olas veida vibrators. Īpaši aizraujoši būs, ja izvēlēsities kādu no vibratoriem, ko iespējams kontrolēt no attāluma ar vadības pulti vai telefona aplikāciju!

Iegādājieties seksa rotaļlietas izdevīgi un droši
Papildiniet savu intīmpreču kolekciju ar seksam brīvā dabā īpaši piemeklētām rotaļlietām! Supersex.lv intīmpreču veikala piedāvājumā ir pieejami labākie vibratori, anālie stimulatori un daudzas citas rotaļlietas, kas padarīs erotiskos piedzīvojumus vēl baudāmākus. Apmeklējiet online veikalu, veiciet pirkumu un saņemiet to ar piegādi uz jūsu izvēlētu adresi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)