Banner 980x90

SEO pakalpojumi un citas digitālā mārketinga aktivitātes: esi redzams ar Seomedia.lv! 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Interneta mārketings ir jēdziens, kas mūsdienās, šķiet, daudziem jautājumus vairs nerada. Īpaši aktuāls tas ir uzņēmumiem, kas vēlas piesaistīt klientus šī laikmeta prasībām atbilstošā veidā. 

Digitālais mārketings ietver dažādas aktivitātes, piemēram, sociālo mārketingu un WEB meklētāju mārketingu (SEM). Tāpat svarīgu lomu spēlē arī SEO optimizācija. Kas tā ir un kādēļ tā ir tik nozīmīga? Par to turpinājumā!

Kādēļ nepieciešama SEO optimizācija?
SEO optimizācija nepieciešama, lai mājaslapa nonāktu Google un citu meklētājsistēmu pirmajās lapās. Tas savukārt veicina:
• zīmola atpazīstamību;
• jaunu klientu piesaisti un labāku komunikāciju ar esošajiem klientiem;
• pārdošanas apjoma pieaugumu;
• uzņēmuma izaugsmi.

SEO optimizācija noris saskaņā ar konkrētu plānu, kas ietver izpēti un noteiktu uzlabojumu ieviešanu. Optimizācija ir process, kas pastāvīgi jākontrolē un jāuzlabo, taču, ja tas tiek darīts pareizi, rezultāti neizpaliek. Galvenās šī procesa vadlīnijas ir:
• iekšējā mājaslapas optimizācija – mājaslapas tehniskais audits;
• satura optimizācija – mājaslapas satura sakārtošana;
• ārējā optimizācija – signālu nodošana meklētājprogrammām (Google u.c.).

SEO optimizāciju vislabāk uzticēt profesionāļiem, kuri zina, kādi faktori ietekmē mājaslapas pozīcijas meklētājos un, pats galvenais, prot šo informāciju efektīvi izmantot. Laba digitālā mārketinga aģentūra palīdz sasniegt jaunas virsotnes interneta vidē – neatkarīgi no uzņēmuma mērķiem un darbības specifikas. 

Citi reklāmas veidi
SEO nebūt nav vienīgā opcija, ja aktuāla reklāma internetā. Īstenojot interneta mārketinga aktivitātes, plaši tiek izmantota arī Adwords reklāma – maksa par klikšķi. Atšķirībā no SEO optimizācijas, kas drīzāk ir ilgtermiņa ieguldījums, Adwords dod tūlītēju efektu. Te gan jāņem vērā, ka katrs klikšķis izmaksās noteiktu naudas summu, neatkarīgi no tā – klients tiks piesaistīts vai nē.  Beidzoties atvēlētajam budžetam, reklāma vairs netiks rādīta. 

Pieminēšanas vērtas ir arī sociālo tīklu reklāmas, kas nodrošina ievērojamas auditorijas sasniegšanu salīdzinoši īsā laikā. Sociālo tīklu mārketings ļauj īstenot gan maksas, gan bezmaksas reklāmas iespējas. Piemēram, uzņēmuma profils sociālajā tīklā var kalpot kā lieliska bezmaksas reklāma, taču tajā jāiegulda pietiekami daudz darba un laika. Maksas reklāma (piemēram, Facebook) ir līdzīga Adwords reklāmām, jo arī šajā gadījumā jāmaksā par klikšķi. 

Esi redzams ar SEO Media
Īstenot mērķus interneta vidē būs vieglāk, sadarbojoties ar uzticamu un novērtētu digitālā mārketinga aģentūru. Viena no tādām ir SEO Media.  Aģentūra apvieno zinošus un pieredzējušus speciālistus, kas spēs atrast katram klientam veiksmīgāko risinājumu. Aģentūras pakalpojumu klāstā:
• mājaslapu izstrāde – kvalitatīva mājaslapa ir pirmais solis ceļā uz jauniem panākumiem;
• SEO pakalpojumi – izvēloties kvalitatīvu SEO optimizāciju, uzlabosi rezultātus ilgtermiņā;
• satura izstrāde – labs saturs palīdz mājaslapas apmeklētājiem nodot īsto vēstījumu, kā arī uzlabo organiskos meklēšanas rezultātus;
• reklāmas mediji – izmantojot iespēju izvietot informāciju par savām precēm un pakalpojumiem medijos, iegūsi lielāku atpazīstamību;
• PPC apkalpošana – interneta mārketinga aktivitātēs iekļaujot arī PPC reklāmas, iegūsi tūlītējus rezultātus.

Klientiem tiek piedāvāts arī bezmaksas SEO audits, kas ļaus noskaidrot, vai mājaslapa atbilst SEO prasībām. 

Aģentūra nodrošina individuālu pieeju katram klientam, efektīvu stratēģiju izmantošanu, kreatīvus risinājumus un teicamus rezultātus. Klienti var izvēlēties pilna servisa digitālā mārketinga pakalpojumus vai arī atsevišķas aktivitātes, kas aktuālas konkrētu mērķu sasniegšanā. 

Ņemot vērā mūsdienu tehnoloģiju attīstību, kā arī interneta nozīmi cilvēku dzīvē un uzņēmumu izaugsmē, interneta mārketinga aktivitātēm ir liela nozīme. Izmanto tās savā labā un kļūsti pamanāms! Ieskaties Seomedia.lv, lai uzzinātu vairāk!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)