Banner 980x90

Sestdien Latvijas Kultūras akadēmijā notiks Informācijas diena

Latvijas Kultūras akadēmija šogad uzņems dramatiskā teātra aktierus, pēc 4 gadu pārtraukuma - modernās dejas horeogrāfus, kā arī Informācijas dienā tiks prezentēta jauna bakalaura studiju apakšprogramma Starpkultūru sakari Latvija - Turcija!

Latvijas Kultūras akadēmija aicina piedalīties LKA Informācijas dienā, kas notiks 2011.gada 26.martā Latvijas Kultūras akadēmijā Rīgā, Ludzas ielā 24, no plkst.12.00 līdz 14.00 (Reģistrācija no plkst.11.00).

Tā kā Latvijas Kultūras akadēmija nepiedalījās izglītības izstādē "Skola 2011", kas notika marta sākumā Rīgā, Informācijas diena būs vienīgais pasākums, kurā interesenti varēs iegūt pilnīgāko un visplašāko informāciju par studijām Latvijas Kultūras akadēmijā. Esam pārliecināti, ka Kultūras akadēmijas mācību un ikdienas dzīvi vislabāk iespējams novērtēt, iepazīstoties ar mūsu augstskolu, tās pasniedzējiem un studentiem klātienē. Tieši Akadēmijas dzīvīgās telpas un radošā atmosfēra jau 20 gadus ir piesaistījusi talantīgus cilvēkus no visas Latvijas, kas izvēlējušies iegūt augstāko izglītību Latvijas Kultūras akadēmijā.

Informācijas dienas mērķi:
* iepazīstināt interesentus ar studiju procesu Latvijas Kultūras akadēmijā,
* informēt interesentus par studiju apakšprogrammām, kurās 2011./2012. studiju gadā tiks uzņemti studējošie (arī par jauno bakalaura studijas apakšprogrammu: Starpkultūru sakari Latvija - Turcija),
* izskaidrot uzņemšanas eksāmenu norisi un prasības,
* ļaut interesentiem iepazīties ar LKA no "pagalma" puses, tiekoties ar LKA Studentu Padomes pārstāvjiem un studentiem.

2011./2012.studiju gadā uzņemsim studentus sekojošās apakšprogrammās:
Bakalaura apakšprogrammas:
* Teātra, kino un TV dramaturģija,
* Dramatiskā teātra aktiera māksla,
* Modernās dejas horeogrāfija,
* Kultūras socioloģija un menedžments,
* Kultūras teorija un vadībzinība,
* Starptautiskie kultūras sakari Latvija - Lielbritānija (ar angļu valodas priekšzināšanām),
* Starptautiskie kultūras sakari Latvija - Spānija.
* Starpkultūru sakari Latvija - Turcija (ar angļu valodas priekšzināšanām) Maģistrantūras apakšprogrammas:
* Teātra māksla,
* Kultūras menedžments,
* Mediju un kultūras menedžments (studijas vācu valodā),
* Kultūras teorija.
Doktorantūras programma - Kultūras teorija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)