Banner 980x90

Sestdien notiks Rīgas čempionāts skrituļslidošanā

Sestdien, 28.augustā Rīgā, Uzvaras parkā notiks Rīgas atklātais čempionāts un jaunatnes meistarsacīkstes skrituļslidošanā. Sacensību sākums plkst.11.00.
Tradicionāli dalībnieki sacenties vairākas grupās un mērosies spēkiem dažādās distancēs. Sacensībās aicināts piedalīties ikviens skrituļslidotājs, kurš vēlās pārbaudīt savu sportisko meistarību. Taču garāku distanci, proti, 21 kilometru veiks meistaru grupas dalībnieki. Pērn par uzvarētāju meistaru grupā kļuva Lauris Bitenieks un Katrīna Kotello.

Sacensības organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar Sporta klubu "SportLat". Galvenā tiesneša pienākumi uzticēti Kārlim Zariņam. Pieteikšanās sacensībām interneta vietnē: www.sportlat.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)