Banner 980x90

SIA "Rīgas meži" nodevusi sabiedriskajai apspriešanai jauno mežu apsaimniekošanas plānu

Rīga, 5.jūl., LETA. SIA "Rīgas meži" ir sagatavojusi jaunā redakcijā meža apsaimniekošanas plāna projektu laika periodam no 2018. līdz 2026.gadam un nodevusi to sabiedriskai apspriešanai, aģentūru LETA informē Rīgas domes pārstāve Dzintra Āboliņa.

Ar jauno mežu apsaimniekošanas plāna projektu var iepazīties uzņēmuma mājaslapā.

Interesētās puses tiek aicinātas iepazīties ar sagatavoto plāna jaunās redakcijas projektu, kā arī izteikt savus komentārus un jautājumus līdz 31.jūlijam.

Pēc sabiedriskās apspriešanas termiņa beigām iesniegtie jautājumi un komentāri tiks apkopoti un sagatavotas atbildes, kas tiks publicētas "Rīgas mežu" mājaslapā. Pēc sabiedriskās apspriešanas plāna jaunā redakcijā kopā ar sabiedriskās apspriešanas rezultātu kopsavilkumu tiks iesniegtas apstiprināšanai Rīgas domē.

SIA "Rīgas meži" ir Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrība, kas pārvalda un apsaimnieko Rīgas pašvaldības īpašumā esošās meža zemes. Apsaimniekošanas plāns aptver Rīgas pašvaldības īpašumā esošos mežus un meža zemes Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā 4464 hektāru platībā, kā arī atsevišķas mežu un meža zemju teritorijas, kas ir Rīgas pašvaldības īpašumā, bet atrodas ārpus Rīgas pilsētas administratīvajām robežām 3873 hektāru platībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)