Banner 980x90

"Skrīveru saldumiem" piemērots ceturtais nodrošinājums

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu parādu piedziņas pārvalde piemērojusi ceturto nodrošinājumu saldumu ražotājam SIA "Skrīveru saldumi", liecina "Firmas.lv" informācija.

Rīga, 19.dec., LETA. Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu parādu piedziņas pārvalde piemērojusi ceturto nodrošinājumu saldumu ražotājam SIA "Skrīveru saldumi", liecina "Firmas.lv" informācija. VID Nodokļu parādu piedziņas pārvalde piemērojusi kompānijai aizliegumu komercķīlas reģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai Uzņēmumu reģistra komercķīlu reģistrā. Minētais nodrošinājums, kas kompānijai ir ceturtais, reģistrēts trešdien, 18.decembrī.  "Skrīveru saldumiem" joprojām ir spēkā VID Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes šogad 25.jūnijā, 30.augustā un 9.septembrī piemērotie nodrošinājumi, kas arī paredz aizliegumu komercķīlas reģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai Uzņēmumu reģistra komercķīlu reģistrā. Šogad 7.decembri "Skrīveru saldumiem" bija VID administrēto nodokļu parāds 24 860 eiro apmērā. Jau ziņots, ka "Skrīveru saldumi" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2018.gada 1.jūnija līdz 2019.gada 31.maijam, strādāja ar 3,176 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 29% vairāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānija guva peļņu 23 820 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš. Kompānija "Skrīveru saldumi" reģistrēta 2006.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2828 eiro. Uzņēmums pieder četrām privātpersonām, no kurām kompānijas lielākā kapitāldaļu īpašniece ir Iveta Stalidzāne (40,59%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)