Banner 980x90

Skype biznesam – gudra un ekonomiska saziņa visā pasaulē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Zvani bez telefona starpniecības – tas kādreiz bija īsts apvērsums komunikācijā. Tagad Skype programma ir instalēta teju katrā datorā, un daudzi to izmanto ne tikai mājās, bet arī darbavietā, taču ne visi zina, ka eksistē dažādas Skype versijas. Kā stāsta vadošais Microsoft partneris Latvijā – informācijas tehnoloģiju uzņēmums SQUALIO –, Skype biznesam ir mūsdienīgs IT risinājums vidējiem un lieliem uzņēmumiem ar plašu partneru tīklu dažādās pilsētās un valstīs. Atšķirībā no vienkārša Skype paredzētu mājas datoram biznesam paredzētā programma ir daudz stabilāka, labāk aizsargāta un var tikt integrēta ar Microsoft Office programmām.

Videozvans Tava biznesa vajadzībām
SQUALIO speciālisti norāda, ka vienkāršs videozvans ļauj sarunāties un pārsūtīt failus, taču, jo lielāks ir sarunbiedru skaits un datu apjoms, jo grūtāk efektīvi strādāt konferences režīmā. Šādā situācijā labāk izmantot Skype biznesa versiju, kas ir tehniski jaudīgāka, un tai var pieslēgties līdz 250 dalībnieku. 

Kādas ir videozvana priekšrocības? 
- Skype biznesam ir piemērots dažāda mēroga videokonferencēm ar vietējiem un starptautiskajiem partneriem, sapulcēm, neatkarīgi no dalībnieku atrašanās vietas un saziņai ar ārštata darbiniekiem.
- Videozvans ļauj ne tikai sarunāties, bet vienlaikus pārvaldīt lietotāju kontus, strādāt ar Microsoft Office programmām un prezentēt informāciju tiešsaistē un izmantot kopīgu pieeju darbvirsmai. 
- Programmatūras biznesa versijā ir ne tikai video zvans, bet arī tūlītējo ziņojumu un audio zvana funkcijas. Programma ir piemērota lietošanai internetā un fiksētajā telefona līnijā. 
- Izmantojot Skype biznesam, var neuztraukties par informācijas aizsardzību, jo visi dati tiek šifrēti. Papildu drošībai var izmantot daudzpakāpju autentifikāciju, nosakot katra abonenta lietošanas iespējas individuāli.

Lai sāktu lietot Skype biznesam, to var pasūtīt arī tiešsaistē, izmantojot pieteikšanās formu SQUALIO mājaslapā www.squalio.com. Norādiet savus kontaktus – telefonu, e-pastu –, un ar Jums sazināsies IT speciālists un atbildēs uz visiem interesējošiem jautājumiem. Kā arī pēc pirkuma veikšanas speciālists palīdzēs pielāgot programmu Jūsu vajadzībām, apmācīs darbiniekus strādāt ar to un sniegs tehnisko atbalstu, ja tāds nepieciešams. Izmantojiet iespēju, kļūstiet progresīvi un samaziniet savus ikdienas telefona rēķinus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)