Banner 980x90

Sniega tīrīšana – darbība, bez kuras ziemas mēneši nav iedomājami

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja rudenī jādomā, ko iesākt ar dārzā sakritušajām lapām, ziemā aktuāls kļūst jautājums par sniega tīrīšanu, turklāt to nepieciešams aizvākt gan no ceļiem un pagalma, gan ēku jumtiem.

Sniega tīrīšana aizņem daudz laika un resursus
Sniega tīrīšana aizņem daudz laika, un tam ir vajadzīga attiecīga tehnika un darba rīki, lai attīrītu  aizsnigušu ceļu vai jumtus atbrīvotu no sniega un ledus, kas ne tikai apdraud zem tā esošos cilvēkus un automašīnas, bet  var radīt būtiskus bojājumus jumta segumam un konstrukcijām. Sniega tīrīšana no jumtiem prasa profesionālas zināšanas un pieredzi, lai darbu paveiktu kvalitatīvi un bez starpagadījumiem, tādēļ parasti šīs darbības tiek uzticētas profesionāļiem, nevis paveiktas pašrocīgi. SIA "Eco Baltia vide" sniedz kvalitatīvu sniega tīrīšanas  pakalpojumu, ko nodrošina profesionāli apmācīti darbinieki.  SIA "Eco Baltia vide" ir strauji augošs vides apsaimniekošanas uzņēmums, kas veic dažādus ar sniega tīrīšanu saistītus pakalpojumus:
- ceļu un pagalmu tīrīšanu;
- sniega iekraušanu un izvešanu, izmantojot konteinerus ar tilpumu 5, 8, 10, 16, 22 vai 30 kubikmetri;
- jumtu tīrīšanu no sniega un lāstekām – šajā pakalpojumā ietilpst arī tekņu attīrīšana no ledus, kā arī sniega notīrīšana no trotuāra.

SIA "Eco Baltia vide" pakalpojumi pieejami daudzviet Latvijā
Sniega tīrīšana ir tikai viens no vairākiem pakalpojumu veidiem, ko piedāvā uzņēmums "Eco Baltia vide". 
Klientiem tiek piedāvāta arī:
- sadzīves atkritumu apsaimniekošana;
- izlietotā iepakojuma izvešana;
- dažādi sezonālie pakalpojumi, piemēram, zāles pļaušana, lapu un zāles savākšana;
- telpu uzkopšana (logu tīrīšana, grīdas segumu tīrīšana vai vaskošana, telpu ikdienas uzkopšana un ģenerāltīrīšana);
- teritoriju uzkopšana un labiekārtošana;
- būvgružu un lielgabarīta atkritumu apsaimniekošana, izvešana;
- atkritumu šķirošana;
- elektroenerģija un citi pakalpojumi – ar detalizētu sarakstu un katra pakalpojuma aprakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā vide.ecobaltia.lv sadaļā "Pakalpojumi".

Lai nodrošinātu pakalpojumu kvalitatīvu izpildi, uzņēmumā strādā gandrīz 200 darbinieku, apkalpojot klientus gan Rīgā, gan citos Latvijas reģionos.

Vēlies, lai Tavas mājas jumts vai pagalms tiktu atbrīvots no sniega? Varbūt meklē kvalitatīvu atkritumu apsaimniekotāju vai pakalpojumu sniedzēju, kas veic telpu ikdienas uzkopšanu vai ģenerāltīrīšanu? 

Ienāc vide.ecobaltia.lv, sazinies ar uzņēmuma pārstāvjiem un piesakies sev nepieciešamajam pakalpojumam!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)