Banner 980x90

Snigšanas dēļ sabiedriskais transports Rīgā var kavēties līdz 15 minūtēm

Rīga, 17.dec., LETA. Šorīt snigšanas dēļ sabiedriskais transports Rīgā var kavēties līdz 15 minūtēm, aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis.

Zaķis norādīja, ka šorīt ap plkst.7 bija noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā viens kravas auto, iespējams, saslīdot aizšķērsojis Kleistu ielu, uz 40 minūtēm apturot 13.maršruta autobusa satiksmi uz Babīti. Taču patlaban minētā maršruta autobusa kursēšana atjaunota.

Citviet Rīgā iedzīvotājiem jārēķinās ar to, ka snigšanas dēļ sabiedriskais transports var kavēties - autobusi var kavēties līdz 15 minūtēm, savukārt trolejbusi - līdz 10 minūtēm. Tramvaju kustība patlaban notiek pēc saraksta.

Vienlaikus Zaķis akcentēja, ka, ņemot vērā laikapstākļu prognozes par snigšanu visas dienas garumā, pasažieriem būtu jārēķinās ar to, ka sabiedriskā transporta kustība būs lēnāka arī turpmāk dienas gaitā.

Kā ziņots, pirmdien turpināsies snigšana daudzviet Latvijas centrālajā un austrumu daļā, prognozē sinoptiķi. Rīgā gaidāms apmācies laiks un sniegs, gaisa temperatūra -1..-2 grādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)