Banner 980x90

Šodien kinoteātrī "Rīga" notiks izrāde "Stroika ar skatu uz Londonu"

Šodien plkst.19.00 kinoteātrī "Rīga" būs skatāma Viļa Lācīša romāna "Stroika ar skatu uz Londonu" iestudējums, informē Madara Puķe.

"Stroikā ar skatu uz Londonu" stāstītājs ir jauns vīrietis, kurš strādā celtniecībā. Skatītājus gaida pārsteigumi, krimināla intriga un nopietnās pārdomās balstīti ironiski un apbrīnojami sirsnīgi spriedumi par Latviju un Angliju. Galvenajā lomā Normunds Bērzs, režisors Mārtiņš Eihe, mūzika - Rolands Ūdris.

Lasītāju ievērību guvušais romāns, izraisījis lielu lasītāju interesi un piedzīvojis atkārtotu izdevumu, kā arī izpelnījies ļoti atzinīgu kritikas vērtējumu. Izrādes producente Laila Ilze Purmaliete uzskata, ka izrādi jāredz visiem, kas plāno doties peļņā uz ārzemēm, tiem, kuriem uz turieni ir devušies radi, draugi, paziņas, gan arī tiem, kas jau izmēģinājuši laimi pasaulē un spēs salīdzināt autora pieredzi ar savējo.

Skandalozais latviešu rakstnieks Londonā Vilis Lācītis ir devis Lailai Ilzei Purmalietei ekskluzīvu atļauju producēt teātra izrādi pēc sava romāna "Stroika ar skatu uz Londonu" motīviem, kā arī pats autors aktīvi iesaistās izrādes veidošanas procesā ar savām idejām un ierosmēm, norāda Madara Puķe. 

Biļešu cena Ls 4,- un Ls 5,-. Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu Paradīzes un www.bilesuparadize.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)