Banner 980x90

Šodien Rīgā notiks bērnu sporta festivāls "Jautrie starti"

Šodien, 10.septembrī plkst.10.00 Sporta kompleksā "Arkādija" (Uzvaras bulvārī 10) un Uzvaras parkā sporta apģērbu uzņēmums "Forward" un Jauniešu centrs "Mēs" sadarbībā ar Rīgas domi organizē bērnu sporta festivālu "Jautrie starti".  
Bērnu festivālā tiek aicinātas visas Rīgas pašvaldības vispārējās izglītības iestādes, kurām pēc savas izvēles ir jāizveido skolas komandu, kurai ir jāsastāv no 4 līdz 7 klases skolniekiem. Apbalvošana notiks gan komandas līmēnī, gan arī individuāli. Komandām būs iespēja cīnīties par festivāla ceļojošu kausu, zelta medaļu un diplomiem no sporta apģērbu uzņēmuma "Forward", kas arī nokļūs pirmās vietas iegūvējiem. Bez tam pirmās vietas iegūvējiem bez ceļojoša kausa izdevniecības nams Fenster dāvina gada abonementu nedēļas laikrakstam "Vesti sevodņa". Otrās un trešās vietas komandas apbalvošanā saņems kausus, medaļas un diplomus no "Forward".

Bērnu sporta festivāla "Jautrie starti" laikā arī Rīgas pašvaldību vispārējās izglītības izveidoto komandu līdzjūtēji tiks iesaistīti aktīvajās darbībās (dažāda veida sacensībās, futbolā un aerobikas maratonā). Komandu atbalstītājiem tiks sniegta iespēja parādīt savu spēku un krāt speciāli izdalītos žetonus, tādejādi palīdzot skolai iegūt Līdzjūtēju balvu no fitnesa kluba Sportima. Respektīvi, visspēcīgāk atbalstītās skolas 30 skolnieki varēs saņemt apbalvojumu no Fitnesa kluba Sportima - baseina apmeklējums, kas darbosies rudens brīvlaika periodā.

Līdzjūtējiem bez sporta iesaistīšanas būs iespēja labi pavadīt laiku kopā ar Dj Planet vadītāju Oļegu Sinajevu, kurš spēs uzlabot garastāvokli un iesaistīt citās jautrās un interesantās atrakcijās.

Organizatori: Rīgas dome, sporta apģērbu uzņēmums "Forward", Jauniešu centrs "Mēs".

Atbalstītāji: Fitnesa klubs Sportima, Live Rīga.

Informatīvais atbalsts: Pirmais Baltijas kanāls, REN Baltija, Izdevniecības nams FENSTER, MK Latvija, Hiti Rosiji 96.2, European hit radio, Latviešu radio 96.8, Pirmais Baltijas Mūzikas kanāls, Mixnews,Sportacentrs.

Ēdināšanu nodrošina: "Bistroff". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)