Banner 980x90

Sola atbalstīt Latvijas Okupācijas muzeju

8.septembrī, pēc Valsts prezidenta Valda Zatlera un premjera Valda Dombrovska tikšanās, preses brīfingā Rīgas pilī tika izteikts solījums atbalstīt Latvijas Okupācijas muzeju.
Savā uzrunā preses pārstāvjiem prezidents muzeju minēja kā vienīgo šīs tikšanās iekšpolitikas jautājumu.

"No iekšpolitiskajiem tematiem bija tikai viens - mēs pārrunājām iespējas, kā varētu finansiāli palīdzēt Okupācijas muzejam, kas, manuprāt, ir viens no tiem muzejiem, kas ir ar valstisku nozīmi. Muzejs, kurā ir ļoti konceptuālā, labā veidā parādīta mūsu vēstures traģiskākā lappuse un uz kuru mēs vedam visus savus viesus, lai parādītu to, kas Latvijas valstij un iedzīvotājiem ir svarīgi," tā savā uzrunā pavēstīja prezidents.

Muzeja ārlietu direktors Valters Nollendorfs, komentējot preses brīfingā minēto, izteica cerību, ka premjera solījums izpaudīsies reālā valdības rīcībā jau tuvākajā laikā. Muzejs ir pateicīgs par augsto amatpersonu atbalstu.

Šajā sakarā Muzeja direktore Gundega Michele uzsvēra ciešo saistību starp valsts atbalstu uz ziedotāju motivāciju. Ziedotājiem ir svarīgi apzināties, ka valsts atbalsta muzeju, un tam ir vērts ziedot, norādīja muzeja direktore.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)