Banner 980x90

Šonedēļ pēc aukstuma viļņa gaidāms mēreni silts laiks

Rīga, 4.jūn., LETA. Šīs nedēļas dzestrākā diena būs otrdiena, kad gaidāma ne tikai zema gaisa temperatūra, bet arī nokrišņi un spēcīgs vējš, savukārt nedēļas otrajā pusē termometra stabiņš atkal pakāpsies virs +20 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Otrdien valsts lielākajā daļā īslaicīgi līs, vietām iespējamas lietusgāzes un krusa. Ziemeļrietumu vēja ātrums brāzmās sasniegs 16-21 metru sekundē un gaisa temperatūra nebūs augstāka par +12..+16 grādiem.

Arī trešdien vēl daudzviet gaidāms īslaicīgs lietus, bet vējš kļūs lēnāks un gaisa temperatūra pēcpusdienā pakāpsies par vienu vai diviem grādiem augstāk.

Naktī uz trešdienu un ceturtdienu gaisa temperatūra vietām tuvosies nulles atzīmei, daudzviet gaidāma salna zāles virskārtā.

Saskaņā ar pašreizējo "Global Forecast System" prognozi ceturtdienas pēcpusdienā gaiss iesils līdz +17..+22 grādiem, svētdien - līdz +20..+25 grādiem. Naktīs vietām vēl iespējama neliela salna.

Nedēļas otrajā pusē bieži spīdēs saule un līs maz.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)