Banner 980x90

Šonedēļ – saldējuma "Magnum" un "Amoralle" kopīgās jaunās kolekcijas pirmizrāde

5. jūnijā izsmalcinātā modes šovā pirmo reizi plašai publikai tiks demonstrēti jaunie tērpi no saldējuma Magnum un modes zīmola Amoralle kopīgās kolekcijas Magnum Cruise. Tās pirmizrāde notiks pēc pusnakts naktsklubā First Dacha.

Jaunās kolekcijas tērpi ir darināti saldējuma Magnum garšu toņos – tumšās, riekstu un baltās šokolādes krāsās no zīda, lina, trikotāžas un šifona ar maigi rozā franču mežģīņu un lentu akcentiem, jutekliskiem muguras izgriezumiem un gaisīgiem volāniem.

"Magnum Cruise kolekcija no Amoralle ir radīta, iedvesmojoties no sešdesmito gadu kino pludmales un naktstērpu modes. Tā ir klasika mūsdienīgā izpildījumā. Sievišķīgi tērpi vasarai – pavedinoši retro stila peldkostīmi, gaisīgi pludmales tērpi, vasarīgas kleitas un jutekliski naktstērpi, kas veidoti Magnum saldējuma krāsās un noskaņās. Šogad pārsteigums ir Magnum Strawberry White Crumble saldējums, kas iedvesmoja veidot vienu no sauļošanās tērpiem, cēli brūnā toņa trikotāžu papildinot ar maigas zemeņu krāsas zīdu," stāsta Amoralle dizainere Inese Ozola.

Magnum Cruise kolekcijas tērpi būs piemēroti ne vien atpūtai pie ūdens, bet arī romantiskiem vasaras vakariem. Tajā katra sieviete atradīs savai gaumei piemērotāko tērpu gan pludmales sezonai, gan atpūtai, gan kaisles pilnām vasaras naktīm. Tērpus var dažādi kombinēt. Pēc sauļošanās peldkostīmu var papildināt ar gariem šifona svārkiem un doties romantiskās vakariņās uz pludmales restorānu. Savukārt karaliskajos vasaras naktstērpos varēs doties arī uz greznām svinībām zem zvaigžņotām debesīm.

Šī ir jau otrā saldējuma Magnum un Amoralle kopīgi piedāvātā tērpu līnija. Abu zīmolu sadarbība aizsākās pagājušajā vasarā, kad, iedvesmojoties no Magnum saldējuma garšām, Amoralle radīja izsmalcinātu mājas tērpu kolekciju.

Saldējuma Magnum klātbūtne modes pasaulē ir zināma jau daudzus gadus. Tas sadarbojas ar labākajiem un populārākajiem zīmoliem un modes dizaineriem, piemēram, Karlu Lagerfeldu, Zaku Pozenu, Kristianu Siriano, Henriju Hollandu, Dolce un Gabbana u.c. Magnum draudzība ar modes pasaules labākajiem dizaineriem turpina stiprināties arī Baltijā – šogad arī Igaunijā tapusi kopīga kolekcija ar vienu no kaimiņzemē populārākajām dizainerēm Tīnu Talumēsu.

Magnum uzrunā sievieti, kura nebaidās meklēt to, ko viņa grib. Magnum ir viens no pasaules vadošajiem saldējuma zīmoliem, un ļaudis to pazīst kā baudas un elegances ikonu. Tas iedvesmoja arī šai Magnum sadarbībai ar Amoralle, kuras rezultātā top patiesi izsmalcināts un karalisks baudījums ikvienam, īpaši dāmām, šajā vasarā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)