Banner 980x90

Šovakar Lielajā Ģildē notiks koncerts "Riga Jazz 2010"

Šovakar, 28.oktobrī plkst.19.00 Lielajā Ģildē notiks koncerts "Riga Jazz 2010". Tajā piedalīsies Profesionālā pūtēju orķestra "Rīga" bigbends, solisti Inga Bērziņa un Daumants Kalniņš, vokālā džeza grupa "Assembly Singers", diriģents Raitis Ašmanis, informē Ilze Miķelsone, PPO "Rīga" Mārketinga speciāliste.
Turpinot džeza mūzikas atskaņošanas tradīcijas orķestrī "Rīga", arī šoruden notiks džeza koncerts. Koncertā "Riga Jazz 2010" Raitis Ašmanis, Latvijas bigbendu lielmeistars, goda vietu ierādījis Gordona Gudvina (Gordon Goodwin) kompozīcijām. Amerikāņu komponists, aranžētājs, pianists, saksofonists G.Gudvins (1954) ir arī sava orķestra "The Big Phat Band" diriģents un trīskārtējs Emmy balvas ieguvējs, kā arī Grammy balvas ieguvējs kā labākais instrumentālā aranžējuma veidotājs filmai "Lieliskie" (The Incredibles). G.Gudvins savas kompozīcijas ir sacerējis un kopā uzstājies arī ar tādām popmūzikas zvaigznēm kā Madonna, Kristina Agilera, Selīna Diona, un citiem. Viņš piedalījies arī vairāku filmu tapšanā, no kurām populārākās ir "Nacionālie dārgumi", "Armagedons", "Nozust 60 sekundēs", "Ķeriet Smārtu", un citas. G.Gudvins ir veidojis izcilu reputāciju, pateicoties komponēšanas, aranžēšanas un spēlēšanas prasmei.

Profesionālā pūtēju orķestra "Rīga" bigbendam koncertā pievienosies solisti - Inga Bērziņa, Daumants Kalniņš un Rīgas vokālā džeza grupa "Assembly Singers", kurā dzied seši profesionāli mūziķi. Grupas mākslinieciskais vadītājs ir Einārs Verro. "Assembly Singers" izpildīs vairākus Harija Vorena skaņdarbus. Solists Daumants Kalniņš dziedās I. Mila "Straighten Up & Fly Right" un B.Fišera "You are so Beautiful", soliste Inga Bērziņa izpildīs vairākas populāras džeza kompozīcijas, kā arī uzstāsies duetā kopā ar D.Kalniņu, norāda Ilze Miķelsone.

Koncertā "Riga Jazz 2010" pie klavierēm redzēsim populāro džeza mūziķi Madaru Kalniņu. M. Kalniņš uzstājies "Riga Groove" sastāvā, sadarbojies ar Denisu Paškeviču, Intaru Busuli, un šī būs viņa pirmā sadarbība ar Profesionālo pūtēju orķestri "Rīga".

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā  www.bilesuparadize.lv. Biļetes cena no Ls 5 līdz Ls 10. "Biļešu paradīzes" kasēs, uzrādot apliecību, pieejamas atlaides pensionāriem un studentiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)