Banner 980x90

Šovakar Rīgā ar koncertprogrammu "Pilsētas Portāls" uzstāsies Gustavo - papildināts

Šovakar plkst.20.00 kinoteātra "Rīga" Lielajā zālē mūziķis Gustavo uzstāsies ar eklektisko koncertprogrammu "Pilsētas portāls", informē Edgars Gertners, Gustavo mediju koordinators.

Gustavo koncertprogrammu "Pilsētas portāls" kinoteātrī "Rīga" varēs noklausīties arī 14., 15.aprīlī un 16.aprīlī. Ieeja pasākumā no 19.30, koncerta sākums 20.00.

Gustavo rečitatīvu papildinās un muzikālajā ceļojumā pavadīs vijoļu kvartets, kontrabass, vibrafons, klavieres, ģitāra, klarnete, perkusijas un daiļvokāli.

Eklektika pēc definīcijas ir dažādu uzskatu, teoriju, idejisko virzienu savienošana un pēc šāda principa darbosies arī "Pilsētas portāls". Koncerta norises vieta, kino "Rīga", ir izvēlēta apzināti, jo kinoteātris pulcē ļoti dažādu publiku. Katram no zālē sēdošajiem ir atšķirīgs pasaules redzējums, ienākumi, mērķi, taču tiklīdz zālē izdziest gaisma, mēs visi dodamies kopīgā ceļojumā pa filmas uzburtajām ainām. "Pilsētas portāls" pēc formas nedaudz atgādinās kino un baudīt to varēs sēdus.

Koncertā tiks izpildītas dziesmas no visiem trim Gustavo albumiem, "Beidzot", "Pa pāris pantiem/ Viesības viesnīcā" un "Trešā elpa", taču muzikālais noformējums būs neierasts. Pretstatā klasiskajam hiphopam fonā skanēs liegana mūzika, akcents būs uz melodiju un noskaņu, savukārt ritmiskā daļa būs ļoti minimāla. Šajā programmā iekļautas dziesmas, kuras līdz šim Gustavo koncertos neizpildīja, jo tā formāta pasākumiem tās bija pārāk mierīgas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)