Banner 980x90

Specializētais donoru autobuss - rīt pie Brīvibas pieminekļa

Valsts asinsdonoru centrs (VADC) šobrīd aicina visu asins grupu donorus, bet īpaši lūdz atsaukties A rēzus pozitīvās un A rēzus negatīvās asins grupas donorus, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv vēsta Valsts asinsdonoru centra Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Pagājušajās svētku brīvdienās ārstniecības iestāžu pieprasījumu pēc asinīm esam nodrošinājuši pilnībā. Lai arī turpmākajās brīvdienās pacientus varētu apgādāt ar visiem nepieciešamajiem asins komponentiem, ceram uz asins donoru atsaucību šajās divās darba dienās.

Donoru centra darba laiks Sēlpils ielā 6, Rīgā šodien, 27.decembrī, ir no plkst.9.00 līdz 17.00. Tāpat šodien no plkst. 10.00-13.00 centra mediķi viesojas Valsts Policijas Rīgas reģionālajā pārvaldē.

Savukārt rīt, 28.decembrī, donori Sēlpils ielā 6 tiks pieņemti  plkst. 9.00-15.00, bet specializētais autobuss  plkst. 11.00-15.00 donorus gaidīs Brīvības pieminekļa laukumā.

No 29.decembra līdz 1.janvārim asins donori netiks pieņemti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)