Banner 980x90

Spīķeru sporta nedēļā varēs apmeklēt jogas, zumbas, batuta un kērlinga nodarbības

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Spīķeru kvartāla sporta nedēļā no pirmdienas, 23.maija līdz piektdienai, 27.maijam ikvienam būs iespēja apmeklēt dažādus treniņus, tostarp jogas, zumbas un mini kērlinga nodarbības, aģentūru LETA informēja Spīķeru kvartāla komunikācijas speciāliste Elīna Pundure.

Ar saukli "Dzīvība ir kustībā!" ikviens tiek aicināts apmeklēt dažādus sporta nedēļas pasākumus. Sporta nedēļas mērķis ir veicināt cilvēku interesi par sportu, aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, tāpat arī fiziskās sagatavotības uzlabošanu.

Sporta nedēļa tiks atklāta ar trīs dažādām nodarbībām - "Body flex", strečingu un fitnesa jogu. Otrdien, 24.maijā, ikviens varēs piedalīties zumbas nodarbībā un spēlēt mini kērlingu.

25.maijā būs iespēja izmēģināt spēkus batutu fitnesa nodarbībā, piedalīties zumbas nodarbībā un apmeklēt "Roliball" nodarbību.

26.maijā ir paredzēts augstas intensitātes treniņš, kā arī plānota "body ballet&stretch" nodarbība.

Sporta nedēļu noslēgs "Roliball" un jogas nodarbības.

Spīķeru sporta nedēļas nodarbības norisināsies Spīķeru laukumā, Maskavas ielā 10. Dalība visās nodarbības ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)