Banner 980x90

Sporta kluba "Imanta" futbola komanda izcīna tiesības piedalīties Pasaules miera kausa finālā Oslo

Šā gada 27.augustā Rīgā Olimpiskā sporta centra arēnā norisinājās mediju grupas MTG Pasaules miera kausa Latvijas atlases turnīrs, kurā piedalījās bērni no bērnu namiem, SOS ciematiem, dienas centriem un sociāli nelabvēlīgām ģimenēm. Vispirms septiņas komandas aizvadīja apļa turnīru, bet divas spēcīgākās: Rīgas pašvaldības bērnu un jauniešu centra struktūrvienība "Imanta" un Stopiņu novada dienas centrs "Saurieši" futbolisti finālmačā cīnījās par vienīgo ceļazīmi uz Oslo. 
Sporta kluba "Imanta" zēni un meitenes uzvarēja ar rezultātu 1:0, un tagad trenera Valda Avotiņa vadībā nopietni gatavosies spēlēm Oslo. Sporta klubs "Imanta" ir vienīgais sporta klubs, kas darbojas pie bērnu nama, un meiteņu futbola komanda vairākkārtīgi ir ieguvusi Latvijas čempiona titulu. Jāatzīmē, ka futbola komandas uzvara ir kā dāvana pašiem sev gaidāmajos svētkos, jo Rīgas pašvaldības bērnu un jauniešu centra struktūrvienībai "Imanta" 9.septembrī svinēs 90 gadu pastāvēšanas jubileju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)