Banner 980x90

Stand-up komēdijas lielmeistars Dilans Morans atgriežas Rīgā

Piektdien, 27.septembrī, plkst.20.00 Rīgas Kongresu nama Lielajā zālē uzstāsies stand-up komēdijas lielmeistars Dilans Morans (Dylan Moran) ar apbalvojumus un skatītāju atzinību guvušo šovu "Yeah Yeah", pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja pasākuma organizatori.

Pavasarī Rīgas publiku ar pamatīgu humora devu pārsteica Edijs Izards (Eddie Izzard), Comedy Baltics grupa šoruden piedāvā smelties pamatīgu humora devu leģendārā stand-up komēdijas mākslinieka Dilana Morana izpildījumā.

Dilanam šī būs otrā viesošanās reize Rīgā, pērnā gada oktobrī Dilans Morans uzstājās "Splendid Palace" kinoteātrī. Daudzi humora cienītāji gan palika aiz durvīm, jo biļetes tika izpārdotas dažās dienās. Šoreiz par komiķa uzstāšanās vietu izvēlēts Rīgas Kongresu nams, ļaujot pulcēt plašāku Dilana humora cienītāju skaitu.

Šova programmā nopietna deva sarkastisku novērojumu dažādām dzīves tēmām - novecošana, reliģija, bērni, attiecības, kas savijas ar vispārējām dzīves aplamībām. Grezna iztēle pāri lielam, nodriskātam audeklam ar smagiem, skarbiem "Moraniskiem" otas triepieniem, pasniegta ar Dilana slaveno, haotisko šarmu... Tas ir jāredz!

Par šova iesildīšanu rūpēsies Comedy Baltics pārstāvji Luiss Zezerans (Louis Zezeran) un Stjuarts Džonsons (Stewart Johnson).

Biļetes "Biļešu serviss" tirdzniecības kasēs.

Lūgums ņemt vērā, ka katrā uzstāšanās reizē Dilans iekļauj jaunus jokus un lokāla mēroga atsauces, tomēr šova "Yeah Yeah" kodols paliek nemainīgs un ir līdzīgs komiķa iepriekšējai uzstāšanās reizei Rīgā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)