Banner 980x90

Stopiņos labdarības pasākums "Zaķis lec uz skolu"

1.septembrī ģimenes ar bērniem un bērnus no dažādiem Latvijas bērnu namiem aicina izbaudīt pēdējo dienu pirms jaunā mācību gada sākšanās un apmeklējot jauku pasākumu "Zaķītis lec uz skolu!", kas norisināsies Stopiņu novadā, Ulbrokā, sporta laukumā pie Ulbrokas ezera, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē biedrības "Reāls piedzīvojums" valdes priekšsēdētājs Sandijs Krastiņš.

Pasākuma laikā būs iespēja skatīties profesionālo mākslinieku apvienības "KILI – KILI" leļļu izrādi "Kas zaķīti pasargās?" un pārbaudīt savu veiklību, piedaloties "Veselības un aktivitāšu trasē". Dalība pasākumā ir bez maksas.

Biedrība "Reāls Piedzīvojums", sadarbībā ar Stopiņu novadu domi un Stopiņu novada jaunsargiem, piedāvā jautri un enerģiski pavadīt dienu pirms skolas gaitu uzsākšanas. Pasākumā jau pieteikušies 96 bērni no vairākiem Latvijas bērnu namiem – bērnu nams "Tērvete", Valmieras diena centrs, Jūrmalas bērnu nams "Sprīdītis", Rīgas bērnu nami "Vita" un "Ilga", Jēkabpils bērnu nams "Līkumi", Latvijas Samariešu apvienība.

Iepriekš piesakoties, tiks laipni gaidīti arī bērni ar pavadoņiem no citiem Latvijas bērnu namiem, Stopiņu novada un citu novadu ģimenes ar bērniem.

Jau plkst.12.00 būs vērojama asprātīga leļļu izrāde "Kas zaķīti pasargās?". Izrādes darbība risinās mežā, kur spraigi darbojas Ezis, Skunkss, Bruņurupucis, Zaķis un Vilks, lai atrisinātu mūžīgo konfliktu starp Zaķi un Vilku, kas traucē pārējo iemītnieku mierīgajai ikdienas dzīvei. Lugas autors ir Māris Putniņš, kurš ir slavens un atzīts gan Latvijā, gan pasaulē, kā leļļu filmas "Avārijas Brigāde" radītājs un mākslinieks. Izrādē darbojas pazīstamie leļļu teātru aktieri: Laila Kirmuška, Edgars Lipors un Jānis Kirmuška. Izrādes ilgums – aptuveni 50 minūtes.

Pēc izrādes, plkst.13.00, iepriekš piesakoties, pasākuma apmeklētāji varēs piedalīties "Veselības un aktivitāšu trasē". Līdz 31.augustam jāpiesaka komanda ar četriem dalībniekiem (vecumā no 10 – 12 gadiem, 13 – 14 gadiem un 15 – 16 gadiem), rakstot dalībnieku vārdus, uzvārdus, komandas nosaukumu un kapteiņa telefona numuru uz info@realspiedzivojums.lv. Būs arī apbalvošana un pārsteigumu balvas.

Priecāsimies sastapt ģimenes un bērnus gan no Stopiņu novada, gan no pārējās Latvijas pilsētām un novadiem. Vairāk informācijas: www.realspiedzivojums.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)