Banner 980x90

"Studentu Paradīze 2013" atklāj pirmos māksliniekus

Atklājot uzņemšanu augstskolās uz pamatstudiju programmām, Baltijā lielākie studiju gada atklāšanas svētki "Studentu Paradīze" izsludina šī gada pirmos māksliniekus, kas kāps uz  "Studentu Paradīzes 2013" galvenās skatuves, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja organizatori.

Šogad ar Swedbank jauniešu kartes OPEN atbalstu svētki norisināsies 27. septembrī Arēnā Rīga.

Šogad uz Studentu Paradīzes 2013 galvenās skatuves kāps un par lielisku atmosfēru rūpēsies igauņu pop punk grupa "Bedwetters", kas sniegs savas grupas pēdējo koncertu, latviešu indiroka grupa "Astro'n'out" un jauniešu vidū populārā grupa "Bermudu Divstūris", kā arī citi Latvijā un kaimiņu valstīs iecienīti mākslinieki. Jau tradicionāli, svētkos varēs ne tikai izdejoties iemīļoto mākslinieku pavadībā, vērot aizraujošu šovprogrammu, piedalīties vērtīgos konkursos, bet arī izklaidēties atraktīvos augstskolu un svētku atbalstītāju stendos Arēnā Rīga un ārpus tās.

Biļetes jau šobrīd nopērkamas Arenariga.com un Biļešu Servisa kasēs.

Studentu Paradīze ir grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki Baltijā, kas ik gadu pulcē vairāk kā 11 000 jauniešus – topošos un esošos studentus. Studentu Paradīze jau septīto gadu notiek ar mērķi – rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus studiju gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas un arī kaimiņu valstu studentiem. Studentu Paradīzi raksturo: studenti no 25 augstskolām, vairāk kā piecas skatuves, 70 mākslinieki no Latvijas un ārvalstīm, dejas, šovi, konkursi un augstskolu un svētku atbalstītāju stendi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)