Banner 980x90

Suši – eksotisks ēdiens, no kura grūti atteikties

Leģenda vēsta, ka suši radies tieši Dienvidaustrumāzijā, kur cilvēki sāka ietīt zivis rīsu kārtās ar nolūku tās uzglabāt ilgāku laiku. 8. gadsimtā šis paņēmiens izplatījās pa visu Japānu, un, tā kā rīsi šajā valstī ir ļoti iecienīti, turpinot eksperimentus, kur tie tika jaukti ar jūras veltēm, pakāpeniski radās suši. Taču vai mēs zinām, kādēļ suši ir ieteicams ēst? Ielūkosimies tā unikālajās īpašībās!

• Suši satur Omega 3 taukskābes. Šīs ir nozīmīgas taukskābes, kuras mūsu organismam jāuzņem regulāri. Uzskatot suši par uztura piedevu, to patērējot, mēs uzņemam dažādus vērtīgos taukus, īpaši tos, kuri veicina sirds un asinsvadu sistēmas darbību. 

• Suši patiks tiem, kuri vēlas notievēt. Mūsdienās arvien vairāk cilvēki cenšas ievērot veselīgu dzīvesveidu un zaudēt svaru. Protams, lai to panāktu, nepieciešams izvēlēties atbilstošu uzturi. Suši ir lieliska izvēle pusdienām vai vakariņām, jo tas satur proteīnus un vērtīgās uzturvielas. 

• Suši ir māksla. Kamēr citiem ēdieniem pievilcību piešķir, tos skaisti izvietojot uz šķīvjiem un paplātēm, kā arī rotājot ar dažādiem zaļumiem un piedevām, suši pats par sevi ir mākslas darbs, apvienojot košas krāsas un neatvairāmas garšas. Sushibrothers.lv piedāvā gardu piedzīvojumu ikvienai gaumei! Iegādājies savus mīļākos suši par lielisku cenu, turklāt suši piegāde pieejama par ļoti izdevīgām cenām četrās zonās, līdz pat 28 km attālumā no Rīgas! Suši piegāde Rīgā Tev izmaksās pavisam izdevīgi, un summa būs atkarīga ne tikai no piegādes vietas zonas, bet arī pasūtījuma summas.

• Suši baudīšana ir jautra. Neatkarīgi no tā, vai tu izmanto speciālos irbulīšus vai arī ēd suši citā veidā, tas vienmēr ir netradicionāli un jautri! Iemērkšana sojas mērcē, ingvera un vasabi pievienošana… Mmm… Un tas viss kopā rada tik gardu kombināciju, ka mēli var norīt!

• Daudzveidīgs piedāvājums dažādām gaumēm. Sushibrothers.lv iespējams iegādāties visa veida suši – suši virtuļus, karstos suši, Gunkan suši, Maki suši, veģetāros suši un dažādus citus veidus katra gaumei. Pasūtīt iespējams arī dažādus komplektus lielākām kompānijām, kā arī izmantot akcijas, kas ļauj baudīt suši par īpaši pievilcīgāk cenām!

• Suši ir ērti pārnēsājams. Neatkarīgi no tā, vai vēlies paņemt tos līdzi uz darbu vai arī, dodies ciemos pie draugiem, suši vienmēr ir lieliska izvēle! Ienāc Sushibrothers.lv, pasūti savu iecienītāko komplektu vai suši veidu un izbaudi garšu, no kuras grūti atteikties!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)