Banner 980x90

"Tamro" apgrozījums pērn pieaudzis par 11,5%

Zāļu vairumtirgotāja "Tamro" apgrozījums pērn ir audzis par 11,5%, sasniedzot 131,1 miljona eiro, savukārt peļņa pieauga gandrīz uz pusi, sasniedzot 2,32 miljonus eiro.

Rīga, 2.okt., LETA. Zāļu vairumtirgotāja "Tamro" apgrozījums pērn ir audzis par 11,5%, sasniedzot 131,1 miljona eiro, savukārt peļņa pieauga gandrīz uz pusi, sasniedzot 2,32 miljonus eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.  Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka kompānijai pērn izdevies realizēt izaugsmes stratēģiju visiem klientu segmentiem, kuras pamatā ir sniegto pakalpojumu kvalitātes un klāsta uzlabošana un paplašināšana. Tāpat ziņojumā norādīts, ka atjaunots mārketinga programmas sadarbības modelis, piedāvājot klientiem pašapkalpošanās iespējas un kategoriju vadību, kas ļāvusi ārstniecības iestādēm palielināt realizāciju par 15%, salīdzinot ar iepriekšējo gadu. 2017.gadā "Tamro" strādāja ar 117,6 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 15,4% vairāk nekā 2016.gadā, bet kompānijas peļņa auga par 6,8% un bija 1,65 miljoni eiro. Kompānija "Tamro" reģistrēta 1993.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,866 miljoni eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir SIA "Phoenix Baltics Holding", kas pilnībā pieder Vācijā reģistrētajai "PHOENIX International Beteiligungs".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)