Banner 980x90

Tīkla produkti efektīvam un stabilam darbam ar datoru

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vai zināji, ka Latvijā datu pārraides ātrums ir viens no ātrākajiem pasaulē? Pateicoties plašam tīkla pārklājumam, ikviens Latvijas iedzīvotājs var baudīt ātru un stabilu internetu, bet individuālajām prasībām atbilstošu pieslēgumu var konfigurēt ar tīkla produktiem. Lai nopirktu visu nepieciešamo darbam tiešsaistē, vairs nav jādodas uz datortehnikas veikalu, jo visdažādākie tīkla produkti pieejami arī internetā.

Preces stabilam tīkla darbam
Ja vēlies iegādāties rūteri, procesoru vai servera komponentes, aplūko interneta veikala 1a.lv piedāvājumu. 1a.lv preču klāstā ir viss nepieciešamais tīkla konfigurācijai birojā vai mājās:
- tīkla produkti ar vadiem: modemi, komutatori, kabeļi, vadu konektori;
- bezvadu tīkla komponentes: rūteri, adapteri, antenas un piekļuves punkti.

1a.lv ir īstā vietā, kur meklēt datorpreces, lai aizvietotu novecojušās vai bojātās detaļas un nodrošinātu stabilu interneta pieslēgumu. Pāris minūšu laikā Tu vari pasūtīt
- procesorus, pamatplates un diskdziņus;
- skaņas un videokartes;
- datoru korpusus, barošanas blokus un dzesētājus;
- serverus un to piederumus: cietos diskus, operatīvo atmiņu, kontrolierus.

1a.lv var ātri salīdzināt preces un atlasīt tīkla produktus pēc to tehniskajiem rādītājiem. Izmanto meklēšanas filtrus, lai izvēlētos sev nepieciešamo produktu un nepārmaksātu par nevajadzīgām funkcijām. Katras preces profilā ir detalizēta tehniskā informācija, bet neskaidrību gadījumā izmanto tiešsaistes čatu, lai sazinātos ar 1a.lv konsultantu.

3 iemesli, kāpēc pasūtīt datorpreces 1a.lv
Interneta veikals 1a.lv ir ilggadējais līderis e-komercijā. Plašs preču piedāvājums, godīga cenu politika un regulāras akcijas piesaista arvien vairāk klientus. Daudzi izvēlas iepirkties 1a.lv, jo tas
- ir daudzu datortehnikas ražotāju oficiāls partneris un izplatītājs. Pasūtot tīkla produktus 1a.lv, vienmēr saņemsi oriģinālos ražojumus ar vismaz 24 mēnešu garantiju;
- piedāvā dažādas piegādes opcijas. Pasūtījumu vari saņemt bez maksas veikala birojā Rīgā vai par nelielu piemaksu noformēt piegādi Tev ērtā vietā: pakomātā, Latvijas Pasts nodaļā, "Statoil" stacijā vai pie namdurvīm;
- ļauj apmaksāt pasūtījumu uzreiz ar norēķinu kartes starpniecību vai saņemšanas brīdī skaidrā naudā. Preces, kuru cena pārsniedz 70 eiro, vari iegādāties līzingā.

Tīkla produkti ir nepieciešami ikvienā birojā, un arī privātpersonas izrāda arvien lielāku interesi par bezvadu tīkla konfigurācijas iespējām mājokļos. Ienāc 1a.lv, lai iepazītos ar tīkla produktu piedāvājumu un uzzinātu, kādi īpašie piedāvājumi ir aktuāli šobrīd!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)