Banner 980x90

TOP 5 vasaras piedāvājumi no Precesdarbam.lv

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Vasarā jāpaspēj daudz – gan atpūsties pludmalē, gan ceļot, gan arī veikt mājokļa un dārza labiekārtošanas darbus. Precesdarbam.lv piedāvājums ir tik plašs, ka te katrs atradīs ko sev noderīgu. Ko izvēlēsies Tu?

Portālā pārskatāmi izkārtotas atpūtai un darbam noderīgas lietas, tostarp sezonas preces ar atlaidi. 

Piepūšamās rotaļlietas mazajiem ķipariem
Piepūšamās rotaļlietas bērni ir ļoti iecienījuši. Kā gan lai mazie ķipari būtu gatavi peldsezonai, ja nav tikuši pie:
• bumbas ar iemīļotu multfilmu varoņu attēliem;
• koša peldamrīka;
• piepūšama matrača;
• peldēšanas brillēm;
• drošas peldvestes un uzročiem?

Precesdarbam.lv klāsts ir tik plašs, ka te viegli atrast pašu labāko mantu piedāvājumu pludmalei. Piedāvājumā ir pat piepūšama rotaļu māja kā īsta cirka telts, piepūšamas nūjas un spēles. 

Dārza mēbeles 
Lai baudītu vasaru, nav nekur tālu jābrauc – kādreiz pietiek ar atpūtu dārzā. Protams, tam ir vajadzīgs galds un krēsli, šūpuļkrēsls vai zvilnis laiskam brīdim saulītē. Precesdarbam.lv var atrast dažādu stilu dārza mēbeles, tostarp krēslus par labām atlaidēm. Ļoti simpātiska cena ir gan karaliskam pītam krēslam, gan askētiskākam modelim – tāds iederēsies katrā dārzā un vasarnīcā. 

Grils dārzam un piknikam
Kas gan ir vakars dārzā bez grilētiem dārzeņiem un gaļas? Grilu, protams, ērti paņemt līdzi izbraukumā. Precesdarbam.lv piedāvā dažādus grilus, tostarp kokogļu. Tā ir investīcija, kas atmaksāsies vēl daudzus gadus un ļaus dārzā baudīt svaigu un karalisku maltīti. 

Tūrisma telts 
Kam vasara saistās ar piedzīvojumiem, tam, protams, laiks posties ceļā. Siltā sezona ir labākais laiks ceļojumiem. Protams, īsts tūrists ceļo vairākas dienas un nakti pārlaiž teltī. Precesdarbam.lv tūrisma preču nodaļā ir dizainā skaistas un reizē praktiskas teltis. Visas telti ir viegli uzslejamas, bet atsevišķi modeļi pieejami ar lodziņu vai terasi. 

Kāpnes remontam
Dažam lielākais vasaras piedzīvojums nekur tālu nav jāmeklē. Kādēļ gan dažas atvaļinājuma dienas neziedot savām ērtībām ilgtermiņā un neķerties pie remontdarbiem? Lai kas būtu padomā, vienmēr būs vajadzīgas kāpnes. Precesdarbam.lv var atrast dažāda augstuma un konfigurācijas kāpnes.

Kā iepirkties? 
Precesdarbam.lv pasūtījumu vari veikt pa telefonu, kā arī tīmekļa vietnē izmantot ātrā pasūtījuma iespēju – formulāra aizpildīšana neprasīs pat minūti. Pirkuma grozs ir trešā iespēja – tas ir parocīgs, ja vēlies iegādāties vairākas lietas vienlaicīgi. 

Norēķināties ir iespējams: 
• skaidrā naudā;
• ar kredītkarti;
• ar bankas pārskaitījumu; 
• izmantojot internetbanku;
• noformējot kredītu. 

Kā sazināties ar Precesdarbam.lv? Apmeklē veikalu Rīgā, Spilves ielā 22, apmeklē mājaslapu http://precesdarbam.lv/ vai sazinies pa tel. +371 22443221, +371 27876389, e-pasts: info@precesdarbam.lv. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)