Banner 980x90

Trešdien laimīgajā stundā kino "Rīga" piedāvā iegādāties biļetes par īpašu cenu

Trešdien, 29.septembrī tikai vienu stundu no plkst.18.30 līdz plkst.19.30 kino "Rīga" kasē varēs iegādāties biļetes uz koncertfilmu "Dāmas un kungi...The Rolling Stones" ("Ladies & Gentlemen… The Rolling Stones") par īpašu cenu - 5 latiem! Izmantojiet iespēju un nepalaidiet garām šo laimīgo stundu!
2.oktobrī plkst.19.00 kino "Rīga" uz lielā ekrāna pirmo reizi Latvijā tikai vienā seansā "The Rolling Stones" cienītāji varēs gūt neaizmirstamu baudījumu - ar koncertfilmu "Dāmas un kungi...The Rolling Stones" ("Ladies & Gentlemen… The Rolling Stones") leģendārā grupa aicina fanus atgriezties vasaras tūrē, kas pacēla viņu karjeru nebijušos augstumos.

Vēsturiski nozīmīgajā darbā iekļauti klasiski hīti no 1972.gada albuma "The Exile on Main Street" koncerttūres un īpaši šai filmai veikta intervija ar Miku Džegeru, filmēta pavisam nesen Dorčestras viesnīcā Londonā. Džegers un pārējie "The Rolling Stones" grandi - Kīts Ričardss, Miks Teilors, Bils Vaimans un Čārlijs Votss aicina fanus ceļojumā uz brīnišķīgo vasaru, kad viņi saviļņoja miljoniem fanus izpārdotos koncertos visā pasaulē.

"Tas ir fantastisks šovs un enerģija ir gaisā... visi ir ļoti koncentrēti un fantastiski" - Miks Džegers

"Es zināju, ka "Tumbling Dice" dzīvajā ir satriecošs gabals" - Kīts Ričardss

"Dāmas un kungi… The Rolling Stones" oriģinālmateriāls, ko uz 16 mm kinolentes uzņēma Bobs Frīzs un Stīvs Gebhards no Džona Lenona kompānijas Butterfly Films ir atjaunots īpaši šim kinonotikumam, lai dotu faniem unikālu iespēju atgriezties vēsturiskajā 1972.gada koncertā. Atjaunotu leģendārās koncerttūres versiju kinoteātros visā pasaulē piedāvā Eagle Rock Entertainment un Omniverse Vision kopā ar More2Screen.

Sadarbībā ar Londonas kompāniju More2Screen 7.oktobrī plkst.20.00 kino "Rīga" vienīgajā seansā tiks demonstrēta Emeta Maloja filma "The White Stripes: Ziemeļblāzmas naktis" (The White Stripes: Under Great White Northern Lights), bet 3.decembrī plkst.19.00 - Elisonas Gristas filma "Burleska bez aizspriedumiem" ("Burlesque Undressed"). Biļetes jau pārdošanā kino "Rīga" un "Biļešu serviss" kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas uz "The White Stripes: Ziemeļblāzmas naktis" 4.00 Ls, skolniekiem un studentiem, uzrādot apliecības - 2.50 Ls. Uz "Burleska bez aizspriedumiem" - no 4 Ls līdz 6 Ls.

Biļetes pārdošanā kino "Rīga" un "Biļešu serviss" kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena 8.00 Ls; skolniekiem, studentiem un cilvēkiem ar īpašajām vajadzībām, uzrādot apliecības - 6.00 Ls.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)