Banner 980x90

Trešdien Olimpiskajā sporta centrā notiks Latvijas Deivisa kausa tenisa izlases atklātais treniņš ar bērniem

Trešdien, 15.septembrī, laikā no plkst.17.00 - 18.00 sadarbībā ar SEB banku Olimpiskajā sporta centrā Rīgā, Vieglatlētikas zālē, norisināsies Latvijas Deivisa kausa tenisa izlases treniņš ar bērniem. Tenisa treniņā kopā ar mūsu Deivisa kausa izlases spēlētājiem izmēģinās dažādu vecumu Latvijas izlašu kandidāti - topošie tenisisti, kuri U10 un U12 vecuma grupās Latvijas Tenisa savienības (LTS) reitingā ieņem pirmās piecas vietas.
Kā viesi šajā treniņā ir aicināti bērni un jaunieši no SOS Bērnu ciemata Valmierā un SEB bankas sadraudzības organizācijas "Dzīvesprieks", kuri varēs izmēģināt pirmos tenisa soļus kopā ar tenisa treneriem no plkst.18.00 -19.00.

SEB bankas prezidents Ainārs Ozols: "Kā allaž, vasara un rudens ir ļoti intensīvs laiks sporta aktivitātēm. Esam priecīgi, ka mūsu mazie draugi no SOS Bērnu ciematiem un jaunieši no organizācijas "Dzīvesprieks" ir novērtējuši mūsu līdzšinējo atbalstu un piedalījušies dažādās SEB bankas sporta aktivitātēs. Tieši tas liek mums iet uz priekšu un nodrošināt iespēju apgūt arī tenisa prasmes. Ja Latvijā SEB banka ar īpašu atbildību vēro un piedalās riteņbraukšanas attīstībā, tad SEB grupas līmenī dažādas tenisa spēlēs apgūšanas iniciatīvas ieņem nozīmīgu vietu. Arī Latvijā vēlamies jaunieši šo iespēju nodrošināt. Bērni šajā laikā varēs iegūt autogrāfus un nofotografēties ar mūsu izlases spēlētājiem, kā arī iegūt lietderīgus padomus no pieredzējušajiem tenisistiem.

Laipni aicināti visi interesenti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)