Banner 980x90

Tulkojumu birojs ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi palīdzēs Jūsu uzņēmumam attīstīties

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Katrs uzņēmums plāno, kā attīstīties un palielināt savu darbības jomu. Vai esat kādreiz domājis, ka to var palīdzēt realizēt profesionāls tulkojumu birojs?

Tulkošanas birojs  Jūsu labākais sadarbības partneris
Lai uzņēmums strauji attīstītos, katram darbiniekam ir jāvelta 100% uzmanība saviem tiešajiem darba pienākumiem. Nereti papildus tam, darbiniekam ir jāveic arī citi darba uzdevumi, kā rezultātā uzņēmums zaudē vajadzīgos resursus.

Darbinieks nereti ir arī tulks un tulkotājs
Iedomājieties, cik daudz laika Jūsu darbinieki zaudē tulkojot, piemēram:
• līgumus;
• mājaslapas informāciju;
• reklāmas materiālu tekstus;
• prezentācijas un citus nozīmīgus dokumentus!

Tā vietā darbiniekam būtu jāveic savi tiešie pienākumi – jāmeklē jauni klienti vai jāuzrauga projeka norise. Lai izvairītos no šādām situācijām, Jums nepieciešams jauns sadarbības partneris – uzticams tulkojumu birojs, kam būs pa spēkam tulkojumi arī mazāk populārās, taču stratēģiski svarīgās valodās.

Skrivanek Baltic  pieredzējuši speciālisti un darbu izpilde termiņā
Skrivanek Baltic ir tulkojumu birojs, ar kuru sadarbojoties, Jums būs pieejami šādi tulkojumi:
teksta tulkošana vairāk nekā 110 valodās, piemēram, itāļu, slovāku, spāņu, franču, dāņu, čehu, kā arī mazāk zināmās valodās – marathu, malagasu, rundu, gvaranu, persiešu un daudzās citās;
tehniskā tulkošana, pievēršot pastiprinātu uzmanību korektai terminoloģijai un konsekvencei;
lokalizācija, pielāgojot tulkojumu visiem tehniskajiem parametriem, piemēram, programmatūrām vai tādām meklētājprogrammu reklāmām kā Google Adwords;
mutiskā tulkošana, ko nodrošinās tulks, kas teicami apguvis attiecīgo valodu. Šādu pakalpojumu varat izmantot konferenču un tiesas sēžu tulkošanai, kā arī dažādos semināros, ārvalstu sadarbības partneru vizītes laikā un televīzijas vai radio pārraidēs.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com


Skrivanek Baltic nodrošina arī grupu un individuālās valodu apmācības. Populārākās svešvalodas, kas tiek apgūtas kursos:
• angļu;
• krievu;
• franču
• lietuviešu;
• dāņu;
• zviedru.

Skrivanek Baltic ar prieku nodrošinās arī citu svešvalodu apmācības. Ja arī Jūs vēlaties nodrošināt saviem darbiniekiem svešvalodu kursus:
• rakstiet e-pasta ziņojumu skola@skrivanek.lv;
• zvaniet pa tālruņa numuru 67 218 573 vai 29 337 892!

Klikšķiniet te un uzziniet par piedāvājumu plašāku informāciju!

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Gan tulkošana, gan valodas apguve ir visai sarežģīts process, ja vēlaties panākt izcilu gala rezultātu. Atstājiet to profesionāļu rokās!

Kādēļ izvēlēties Skrivanek Baltic?
Daudzi uzņēmumi izvēlas sadarboties ar Skrivanek Baltic, jo šis tulkojumu birojs:
veido godīgu un atklātu cenu politiku – pakalpojuma izmaksas ar Jums tiks saskaņotas pirms darbu uzsākšanas, kā arī populārāko valodu rakstiskajiem tulkojumiem netiek pieprasīta papildu samaksa par korektūru;
veic pakalpojumu, ievērojot izpildes termiņus – operatīvu darbu izpildi nodrošina ne tikai plašais tulku un tulkotāju skaits, bet arī izmantotie tulkošanas rīki, piemēram, programmatūra, kas uzkrāj informāciju par klienta apstiprinātiem terminiem;
nodrošina kvalitāti un konfidencialitāti atbilstoši šādiem sertifikātiem EN ISO 9001, EN ISO 14001:2004 un ISO/IEC 27001:2013. Tas pierāda uzņēmuma vēlmi kļūt arvien labākiem un modernākiem;
sadarbojas ar tādām organizācijām kā Amerikas Tirdzniecības palāta Latvijā, Latvijas Tulkošanas biroju asociācija, The Association of Language Companies, D-U-N-S®, The Globalization and Localization Association un citām, kas apliecina uzņēmuma profesionalitāti un kvalifikāciju;
piedāvā bezmaksas izglītojošos materiālus – uzņēmums ir izveidojis latviešu valodas padomu grāmatu, ko ikviens bez maksas var lejupielādēt šeit.

Skrivanek Baltic izvēlas daudzi Latvijā un ārzemēs zināmi uzņēmumi, atzīstot, ka sadarbība jau vairāku gadu garumā ir ļoti veiksmīga. Esiet viens no tiem – ienāciet Skrivanek Baltic mājaslapā un sazinieties ar projektu vadītājiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)