Banner 980x90

"Turībā" mācībām pieteikties iespējams līdz augusta beigām

Kā katru gadu, Biznesa augstskolā "Turība" uzņemšana notiek līdz pat 31.augustam, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Biznesa augstskola "Turība" sabiedrisko attiecību vadītāja Dace Kristiāna Ūdre.

Kā skaidro Studiju informācijas centra vadītāja Iluta Ernstsone, "Turības priekšrocība ir iespēja reflektantus, kuri vidējo izglītību ieguvuši šogad un vēl tikai gatavojas pieteikties studijām, uzņemt līdz pat vasaras beigām. Tie studētgribētāji, kuri vēlas iestāties koledžas, maģistra un doktora studiju programmās, par papildu samaksu studijām var pieteikties arī pēc 31.augusta".

Līdzīgi kā pērn, šogad populārākās studiju programmas ir bakalaura studiju programmas Tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu vadība un Uzņēmējdarbības vadība. Lielāks pieteikumu skaits, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, vērojams studiju programmās Starptautiskā komunikāciju vadība un Mārketings un tirdzniecības vadība. Arī viena no jaunākajām augstskolas piedāvātajām programmām - Lietišķo un rekreatīvo pasākumu vadība - kļūst arvien populārāka jauno studentu vidū.

Šogad, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, vērojama lielāka interese par maģistra studiju programmām Sabiedriskās attiecības un Tiesību zinātnes, popularitāti saglabā maģistra studiju programma Tūrisma stratēģiskā vadība un Uzņēmējdarbības vadība, norāda I. Ernstsone.

Atgādinām, ka reflektanti, kuri vidējo izglītību ieguvuši 2013.gadā, studijām var pieteikties no šī gada 8.jūlija līdz 31.augustam. Pēc 10.augusta pamatstudiju programmās, pēc 31.augusta filiālēs, maģistrantūras un doktorantūras programmās par papildu samaksu 20 Ls.

Biznesa augstskolas "Turība" studenti katru gadu var izmantot 25 budžeta vietas un 82 stipendijas. Iespējamas studiju maksas atlaides. Atlaides katru gadu saņem aptuveni trešdaļa studentu.

Biznesa augstskola "Turība" visas bakalaura, maģistra un doktora studiju programmas piedāvā apgūt angļu valodā, tā ka ar katru gadu pieaug arī ārvalstu studentu skaits.

Kopumā Biznesa augstskola "Turība" piedāvā studēt akreditētās 21 koledžas, bakalaura, maģistra un doktora studiju programmā, no kurām 20 ir akreditētas uz maksimālo iespējamo termiņu – sešiem gadiem, līdz pat 2019.gadam. Biznesa augstskola Turība ierindojas Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) un karjeras portāla Prakse.lv veidotajā darba devēju ieteiktāko izglītības iestāžu topa augšgalā, šogad kļūstot par ceturto pieprasītāko un novērtētāko augstskolu Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)